Ne znam je li ozbiljno, ali MORAM cuti vase misljenje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
peratoma
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 12:34 pm

Ne znam je li ozbiljno, ali MORAM cuti vase misljenje

Post od peratoma »

jedno bitno pitanje, ako imate neki savet:

Pre nekih 10god sam na trbusnom zidu primetio izmedju koze i sloja misica, u salu kao neku "uraslinu" koja se pomera, nije previse tvrda, podseca kao na potkoznu bubuljicu ali nije, ili masno tkivo, keloid, cistu. Velicine je kao manji pasulj, pljosnatije, ne boli niti je koza izmenjena, samo se oseti pod prstima. Lekarka je pipala i nista. Na UZ abdomena isto kao sve OK. Krvna slika, biohemija je uvek sve bilo u redu. To me ne boli niti sta slicno. E, sad sam nesto slicno tome primetio, samo manje, kao malo zrno graska, ali gotovo isti opis, samo izmedju trticne kosti i anusa, znaci ispod koze ali ne u mesu i misicu, isto se pomera, ne boli...a lici na ono isto u/na abdomenu. Da li bi osim ciste/keloida/masnog tkiva trebalo sumnjati na nesto ozbiljinije i hitnije stanje? Inace se osecam dobro, TU markeri koje sam radio, CEA, AFP i CA 19.9 pre 3god su bili dobri. CRP, SE, fibrinogen, transaminaze je isto dobro, zapraov sve je u granicama a radim jendom godisnje.

Hvala
mladic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 7:48 pm

Re: Ne znam je li ozbiljno, ali MORAM cuti vase misljenje

Post od mladic »

Nisam doktor, ali da li si razmisljao o tome da je u pitanju mozda vena ? Zato sto ovo izmedju trticne kosti i anusa meni lici na pocetak hemoroida. Imao sam istu takvu kuglicu izmedju trticne i anusa, najvise podseca na potkoznu bubuljicu ali nije, nekako je malo mekse, kao baloncic. Tada mi je doktorka rekla da je to "neka izraslina na kozi", dala mi neku mast i to je proslo(zbog masti ili samo od sebe) a mesec dana kasnije sam otkrio da imam hemoroide. Kasnije sam negde procitao da je javljanje te kuglice karakteristicno na pocetku dobijanja hemoroida. Takodje bi mogla da bude urasla dlaka...
peratoma
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 12:34 pm

Post od peratoma »

bas kao i sto si rekao, isti opis. A hemoride vec imam :(
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Moze biti ko zna sta limfna zlezda,cista, rak :lol: .....
Testosterone man
Odgovori