ne znam kome da postavim pitanje!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
milica_75
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 1:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ne znam kome da postavim pitanje!

Post od milica_75 »

problem je sledeci.....osecam se jako jako umorno i tromo,pospano kako god vec....to traje vec godinu dana....neradim pa da kazem da se od toga zamaram...ali ceo dan se osecam kao da sam radila u rudniku,jednostavno samo bih lezala....kome da se obratim i sta da radim???
hvala unapred
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

Javice ti se ovde sigurno mnogo pametniji i iskusniji, lekari ili laici...a za pocetak mogu i ja :lol: :lol:
Elem, umor moze da ti bude od mnogo cega, proveri prvo krvnu sliku, znaci odes kod opste prakse i uzmes uput za laboratoriju, krvna slika, biohemija, mogla bi stitnu da proveris jer ona hoce da da umor, transaminaze( eh svako na svoju vodenicu tera :lol: ), gvozdje mozda bidne anemija...a ako ti je sve ok sa hormonima i k. slikom, mozda ne bi bilo lose kod nekog psihijatra, jer uticaj nase psihe na telo je cudo ;) da li si nezadovoljna necim, imas li problema ipak ako ti umor traje godinu dana a ti na to kazes kako god, mozda ne bi skodilo da popricas sa nekim o tome..... Mozda je trebalo i to da kazes, koliko ti je godina, bolujes li od ranije od necega, jel si skoro radila neke analize....
Prva stanica opsta praksa ukratko receno!
Samo hrabro, gore glavu, naoruzaj se strpljenjem i pocni da resavas probleme jedan po jedan :lol:
Srecno!!!
milica_75
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 1:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica_75 »

hvala puno
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

milica_75 napisao:hvala puno
ma, na cemu hvala! :) samo polako, javice se neko vec ovde ;) Nema razloga za strah, ceka te vadjenje te te ceka, uradis sve lepo analize, proveris sem krvne slike i stitnu kad si vec tu ;) gvozdje i jos po nesto i onda se javis da te dr-i posavetuju ako ne mozes pitati nikog drugog ;)
ne bezimo mi nigde :D
Odgovori