problem je sledeci.....osecam se jako jako umorno i tromo,pospano kako god vec....to traje vec godinu dana....neradim pa da kazem da se od toga zamaram...ali ceo dan se osecam kao da sam radila u rudniku,jednostavno samo bih lezala....kome da se obratim i sta da radim???
hvala unapred
ne znam kome da postavim pitanje!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm
Javice ti se ovde sigurno mnogo pametniji i iskusniji, lekari ili laici...a za pocetak mogu i ja

Elem, umor moze da ti bude od mnogo cega, proveri prvo krvnu sliku, znaci odes kod opste prakse i uzmes uput za laboratoriju, krvna slika, biohemija, mogla bi stitnu da proveris jer ona hoce da da umor, transaminaze( eh svako na svoju vodenicu tera
), gvozdje mozda bidne anemija...a ako ti je sve ok sa hormonima i k. slikom, mozda ne bi bilo lose kod nekog psihijatra, jer uticaj nase psihe na telo je cudo
da li si nezadovoljna necim, imas li problema ipak ako ti umor traje godinu dana a ti na to kazes kako god, mozda ne bi skodilo da popricas sa nekim o tome..... Mozda je trebalo i to da kazes, koliko ti je godina, bolujes li od ranije od necega, jel si skoro radila neke analize....
Prva stanica opsta praksa ukratko receno!
Samo hrabro, gore glavu, naoruzaj se strpljenjem i pocni da resavas probleme jedan po jedan
Srecno!!!

Elem, umor moze da ti bude od mnogo cega, proveri prvo krvnu sliku, znaci odes kod opste prakse i uzmes uput za laboratoriju, krvna slika, biohemija, mogla bi stitnu da proveris jer ona hoce da da umor, transaminaze( eh svako na svoju vodenicu tera

Prva stanica opsta praksa ukratko receno!
Samo hrabro, gore glavu, naoruzaj se strpljenjem i pocni da resavas probleme jedan po jedan

Srecno!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm
ma, na cemu hvala!milica_75 napisao:hvala puno

ne bezimo mi nigde