E ko zna shta je meni svaka mu chast
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
E ko zna shta je meni svaka mu chast
Pozdrav, ja sam 1977-mo godishte, u 23-24-toj godini sam prvi put imao ubrzan rad srca moza i 130, inache imam "prolaps mitralni" neshto tako, 2002-ge godine se tako razbolim i sve snimim u Kamenici (skeneri, pluca,krv, analiza na koksaki adeno itd) i sve OK, znachi 10 dana nisam mogao ni da hodam jer toliko nisam imao snage, strahovi svako veche po nekoliko sati me drzali, a chak sam mislio da jednu noc necu ni prezveti jer ko da mi je pritisak bio milion/milion a ja nisam mogao disati vec onako na miligrme sam udisao, a sada poslednjih 4 meseca opet mi se javilo to ubrzano kucanje srca i to kad legnem tj kad se skroz smirim, mislim da mi nekad bude 200 otkucaja, i kupim presolol jer mi doktor reko davno 98-me da popijem ujutru i uveche po chetvrtinu, ali ja sam to tad uzo koji put i nisam uopshte i evo sad sam pocheo, usput skoro sam pluca snimao,malo se bio prehladio i kazu imam bronhitis, e daaa i tada te 2002-ge godine sam imo 37,2 temperaturu jedno godinu ipo sve do 2003, u sushtini preko dana nishta mi ne fali tj ponekad a to ranije nisam osecao sad mi ali jako retko kao da preskochi srce, doktorka mi u ambulanti kaze da taj prolaps nije nishta tj ta vrsta prolapsa nije opasna itd, ali shta je ovo kad mi pochne jako srce lupati i to shto kao preskochi, a i nekada me uhvati kao neka vrsta depresije i straha ali sam skonto da to dolazi iz glave pa saam na sebe utichem psihichki mada je teshko, napisah ja eto mnogo toga jer me vec nervira, eto 30 godina imam a gledam drugove niko neshto slichno nema,e da i imam zilberovsindrom tj povecan bilirubin ali i to sam dosta puta kontrolisao i nikad nisam imao jako visok bilirubin vec tekmalo povishen i on mi se nikad nije manifestovao, bavio se sportom od malih nogu gimnastika i fudbal itd,e sad pozdrav i da li ima neko da moze da kaze shta bi to moglo biti?????
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Znam ja, al' necu da Vam kazem 
Bas Vam je los naslov posta, ovako niko nema inspiraciju da odgovara. Procitajte malo o panicnom sindromu, o genetickoj povezanosti anksioznosti i prolapsa, prilicno smo pisali o tome.
Sve najbolje!

Bas Vam je los naslov posta, ovako niko nema inspiraciju da odgovara. Procitajte malo o panicnom sindromu, o genetickoj povezanosti anksioznosti i prolapsa, prilicno smo pisali o tome.
Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Hvala na podrsci sto se tice znojenja,a sto se tice tvog problema nemam bas nekog iskustva sa tim,osim temperature 37,1-37,4,koja varira,a javlja se svaki put kada sam uznemirena a nekad i iz cista mira.To traje vec godinu dana,pa tako da sam vec i navikla na to.Znam da je to samo moja psiha,pa se trudim da je pobedim.A sto se tice ubrzanog rada srca,moja drugarica je do skora imala iste probleme,radili su joj razne analize i dosli do zakljucka da je u pitanju premor i nervoza.Sto me dovodi do zakljucka da je sve to na nervnoj bazi,mada ne mora da znaci,moj savet ti je da se opustis i da pokusas da se ne nerviras,mada znam da je tesko,treba biti jak.Zelim ti puno srece.Pozdrav