Posle 9 meseci ludnice stigla sam do ivice živaca,jer mi niko nije ni ponudio rešenje.
3 urađena skenera sa tri različite priče,i konačno me šalju kod prof.Anđe Jašović na MSCT,našeg najboljeg radiologa kako svi kažu,ali niko ne zna gde ona radi?!Šta je MSCT ?Možda neko zna?
Unapred hvala i izvinite zbog konfuznosti.
Zna li neko gde
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Zna li neko gde
msct je multislajsni ct,snimci koji se dobijaju sa tim skenerom su bolji od obicnog skenera...a zbog cega su vas slali na ct,u cemu je problem?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 11, 2010 10:47 am
Imam sumnju na metastaze nekog tumora koji ne mogu da otkriju ,čak nisu ni sigurni da li je metastaza u pitanju...He,he he...
Mesto je loše,ne može na biosiju,pa im treba pro.Anđa da da svoje mišljenje .Sad još da je nađem
Mesto je loše,ne može na biosiju,pa im treba pro.Anđa da da svoje mišljenje .Sad još da je nađem

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 11, 2010 10:47 am
Hvala Slavko!Našlq sam profesorku!Odoh da vidim šta dalje!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
nema na cemu...ukoliko ne mogu da nadju primarni mogu da vas posalju i na pet-ct on sa dosta velikom pouzdanoscu moze da otkije,ali o tome ce profesorka da kaze...sve najbolje,drz'te se...
Gde može kod nas da se izvrši analiza prisustva olova u krvi, koja je procedura i cena. HVALA