Zepter aparat

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
NemaOdMeneNista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Zepter aparat

Post od NemaOdMeneNista »

Zanima me da li Zepter aparat moze pomoci oko povreda ??????
pomozite molim vas :( :( :(
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Testosterone man
boskosic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 19, 2008 9:37 pm

Post od boskosic »

ljudi ne bacajte pae na te gluposti od svelijececih aparata.
megili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Kontakt:

Post od megili »

Ako mislis na bioptrom lampu, ja ne bih rekla da je glupost kada je svaka bolnica ima - drzavne bolnice je imaju i prepisuju je kao redovnu terapiju kod nekih ortopedskih (a mozda i nekih drugih) problema. Ja sam imala redovnu terapiju koja je ukljucivala i bioptrom lampu, a imam i rucni model kod kuce... procitaj malo o tome... nije sve glupost...
NemaOdMeneNista
Novi član
Novi član

Imas rucnu el pomze ?Koliko kosta i el ima neka jaca mislim koja je bolja od te rucne?
NemaOdMeneNista
Novi član
Novi član

Imas rucnu el pomze ?Koliko kosta i el ima neka jaca mislim koja je bolja od te rucne?
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Kad sam trenirao kosarku (do pre jedno 5 godina), pukla mi je potkolenica i prepisali su mi, izmedju ostalog, zracenje tom lampom. Imao sam terapiju tipa dva puta nedeljno. Nisam siguran, ali mislim da mi nije pomoglo. Najcudnije od svega je to sto mi je jedan jako eminentan ortoped koji leci mnoge nase i svetske vrhunske sportiste, prepisao to. Ne znam sta da mislim...
Uglavnom, preporucio bih ti klasicnu medicinu u svakom slucaju, zato sto su obicno te svelecece naprave poput kosmodiska, vitafona, zepter lampe, teslinih magneta, carobnih vodica i raznih kristala uglavnom najbolji nacin da se glupim ljudima (u medicini znanih kao idioti, kreteni, imbecili, itd...) uzmu pare i to uz pricu "doktor mu nije pomogao, al' kosmodisk jeste!?!"...
Pozz
Cogito ergo doleo....
zmiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 9:54 pm

Post od zmiki »

peniko napisao:Kad sam trenirao kosarku (do pre jedno 5 godina), pukla mi je potkolenica i prepisali su mi, izmedju ostalog, zracenje tom lampom. Imao sam terapiju tipa dva puta nedeljno. Nisam siguran, ali mislim da mi nije pomoglo. Najcudnije od svega je to sto mi je jedan jako eminentan ortoped koji leci mnoge nase i svetske vrhunske sportiste, prepisao to. Ne znam sta da mislim...
Uglavnom, preporucio bih ti klasicnu medicinu u svakom slucaju, zato sto su obicno te svelecece naprave poput kosmodiska, vitafona, zepter lampe, teslinih magneta, carobnih vodica i raznih kristala uglavnom najbolji nacin da se glupim ljudima (u medicini znanih kao idioti, kreteni, imbecili, itd...) uzmu pare i to uz pricu "doktor mu nije pomogao, al' kosmodisk jeste!?!"...
Pozz
:D :D :D Potpisujem!!!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

terapija polarizovanim svetlom je priznata u fizikalnoj medicini, a indikacije za njenu upotrebu postavlja lekar.
"bioptron" je registrovani naziv jedne firme veoma prisutne na nasem trzistu, a ppostoje i drugi proizvodjaci
Odgovori