ZENSKI PROBLEM
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
ZENSKI PROBLEM
Imam jedan vrlo neprijatan problem,
naime sa momkom imam odnose i prilikom istih mi riba uzacno pucka kao da prdim,neki vazduh mi izlazi.Sta je to?
I jos nesto, skidala sam kondilome skoro i imali smo sex a mene dere uzzasno i boli.Sta da radim? Da mazem nesto?
naime sa momkom imam odnose i prilikom istih mi riba uzacno pucka kao da prdim,neki vazduh mi izlazi.Sta je to?
I jos nesto, skidala sam kondilome skoro i imali smo sex a mene dere uzzasno i boli.Sta da radim? Da mazem nesto?
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: ZENSKI PROBLEM
Prvo ,ne znam koliko godina imate i nije moje da Vas vaspitavam, ali bi bilo kulturno malo probrati reči.questions napisao: mi riba uzacno pucka kao da prdim,neki vazduh mi izlazi
Isto to može da se kaže drugim rečima ili ovo treba da ispadne neko ''fensi'' izražavanje

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#66188questions napisao:Imam jedno pitanje za strucno lice ili onog ko ima slican "problem",
naime desava mi se ne cesto ali s vremena na vreme da prilikom mokrenja pri kraju imam nesto belo nalik spermi...izmokrim ga i nekad mi inaidje neki tup osecaj nije bol nesto neodredjeno...
Da li je to neka infekcija ili sta vec...
Davao
sam mokracu i nista posebno sem peska nema,
radio
neki bris i pise izolovana saprofina flora?Kazu da je to u redu.
Da li treba da sumnjam na klamidiju?
....davao sam mokracu..........radio neki bris...
A i znam da je lik tu temu postavio na 4 razlicita podforuma, pa sam mu na jednoj zustrije odgovorila, te smo razmenili PP.
Znam da ima kojekakvih zena, ali ovaj nacin izrazavanja mirise samo na muskarca....sirovinu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Etro, bas si faca!!!
Kako ga provali!!!
Al dobro, kako god se on/a izrazavala, taj opisani "pojam" postoji, i cista je fizika u pitanju. Kada prilikom odnosa udje vazduh u vaginu (ne bih sada da detaljisem o tehnikama, ali desava se
), onda dolazi i do ovoga sto je opisano u prvom postu. Nista abnormalno niti ima posledice po partnere, osim sto je mozda neprijatno dok se ne "provali" sta je u pitanju.
Ja pretpostavljam da se radi o nekoj mladjoj osobi koja mozda ne zna da se "izrazava", ali svakako se postavljeno pitanje desava (u praksi
), a strucan naziv mu ne znam, znam samo da ga je Bora Corba opisao u jednoj od svojih proznih beseda, ali ne bih o tome ovde
, sacuvajmo fomu foruma i lepog i pristojnog ponasanja i izrazavanja. 
Za ovo o kondilomima ne znam.........

Al dobro, kako god se on/a izrazavala, taj opisani "pojam" postoji, i cista je fizika u pitanju. Kada prilikom odnosa udje vazduh u vaginu (ne bih sada da detaljisem o tehnikama, ali desava se

Ja pretpostavljam da se radi o nekoj mladjoj osobi koja mozda ne zna da se "izrazava", ali svakako se postavljeno pitanje desava (u praksi

Za ovo o kondilomima ne znam.........