zeludac i jednjak

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sasa07
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 11, 2011 8:32 pm

zeludac i jednjak

Post od sasa07 »

molim vas ako nekim savetom mozete da mi pomognete?od pre pet sest meseci pojavio mi se konstantan bol u predelu zeludca,odnosno bol je vise prema rebrima na levu stranu ,prvi put se javljam doktoru oni me salju na ultra zvuk i tu je sve u redu medjutim bol i dalje je prisutan pocinju mucnine i gadjenje na hranu . jedno jutro pocinjem da povracam zelenkastu tecnos i tada drugi put odlazim kod privatnog lekara posto u mom gradu tad nije postojao gastroenterolog i tad gutam sondu prvi put 17.6.2011 nalazi da imam cir na dvanaesropalacnom crevu da mi je jednjak upaljen i da ima dve uzduzne erozije ,takodje mi je nadjena heliko bakteri.terapiju sam popio u celosti.ubrzo posle ispijene terapije bol se opet javlja tad se javljam po drugi put al sad u drzavnu bolnicu i pregled mi rade 13.9. 2011 i konstatuju da cira nema da je izlecen al taj bol mi nikako ne prestaje.po ispijanju terapije ponovljene za heliko bakteriju javlja mi se kiselina toliko jaka da mi nista ne pomaze a bol je i dalje prisutan pa me izludjuje vise i neznam sta da radim ako vi znate molim vas pomozite .
Odgovori