Zeludac ili psiha?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Zeludac ili psiha?
Poštovani, već dva mjeseca imam problem s želucem koji su konstantno prisutni. Bol se javlja prvo u želucu,a zatim ispod lijevog rebra te je popraćeno stezanjem u prsima i probadanjem i lupanjem srca. Također,još veći bolovi i uznemirenost se javljaju kad se nalazim "okružena" u masi ljudi. Počne mi se tresti lijeva ruka i oblije me znoj..
Re: Zeludac ili psiha?
Imao sam te probleme...
1. Nije ništa opasno (anskioznost, socijalna fobija, pojedini strahovi...)
2. Javi se nekom psihologu (psihijatru), nemoj da ti bude glupo jer nisi svesna koliko ta osoba može da ti pomogne...
A od mog ličnog iskustva ti predlažem da ostaviš alkohol ako ga konzumiraš, batali energetska pića, ako piješ dosta kafe smanji na 1 - 2 dnevno, ako si pušač smanji bar ako ne možeš da ostaviš... Legni ranije, ranije ustani... Šetaj, trči, fizička aktivnost, nađi neku ljubav ako je nemaš i to je to
Veruj mi... Videćeš šta će i doktor da ti kaže..
Srećno!
1. Nije ništa opasno (anskioznost, socijalna fobija, pojedini strahovi...)
2. Javi se nekom psihologu (psihijatru), nemoj da ti bude glupo jer nisi svesna koliko ta osoba može da ti pomogne...
A od mog ličnog iskustva ti predlažem da ostaviš alkohol ako ga konzumiraš, batali energetska pića, ako piješ dosta kafe smanji na 1 - 2 dnevno, ako si pušač smanji bar ako ne možeš da ostaviš... Legni ranije, ranije ustani... Šetaj, trči, fizička aktivnost, nađi neku ljubav ako je nemaš i to je to

Veruj mi... Videćeš šta će i doktor da ti kaže..
Srećno!
Zahvaljujem na savjetu, nadam se da će mi pomoći. 

u potpunosti se slazem sa Wolfom
ne izbegavaj lekove (kao neki sto kazu--to piju ludaci--ja nisam lud)--to je najveca ludost veruj mi.
SRECNO
ne izbegavaj lekove (kao neki sto kazu--to piju ludaci--ja nisam lud)--to je najveca ludost veruj mi.
SRECNO