ukoliko jedan par u proteklih godinu dana ima svakodnevene seksualne odnose,da li je moguce da muskarac ostane bez spermatozoida?i sta u tom slucaju uraditi?koliko pauzirati da bi se stvorili novi???
pijemo zlatnu maku,sve moguce vitamine itd.
i da li je moguce da cigarete toliko mogu da ugroze plodnost?
hvalaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
zelja za trudnocom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
Re: zelja za trudnocom
Predpostavljam da je cilj ostajanje u drugom stanju, pa posto imam iskustvo sa problemom prenecu ti samo savete koje sam ja dobijala od ginekologa pa je urodilo plodom.Od cestih odnosa nece nestati spermatozoidi nego ce se smanjiti njihov broj i kvalitet stoga napravite pauze 2-3 dana izmedju odnosa, cigare katastrofa uticu tako da se suzdrzavajte makar dok ne odradite posao al naj bolje ni posle,alkohol takodje utice na kvalitet i kvantitet pa to sve smanjite sanse za ostajanje u drugom stanju.Ukoliko su oba partnera ispitana na sve moguce uzrocnike steriliteta tipa hlamidija , ciste i sve je ok a nista se ne desava lekari vec posle 3 meseca kazu da treba napraviti malo detaljnija ispitivanja, mada sam ja licno tako prosla da je sve bilo ok, zdravi i pravi
a opet nsta sve dok smo radili na tome i bili posveceni odnosu radi ostvarivanja cilja nije nam islo, kada smo odustali i odlucili da mozemo ziveti i bez dece ili u prevodu nismo vise mislili o cilju desilo se. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 11, 2011 11:14 am
Re: zelja za trudnocom
hvala na odgovoru i savetima,pokusacemo da ostavimo cigarete...i da dignemo ruke od svega uz pauziranje od 2 do 3 dana pa...mozda se nesto i desi...
nadam se!!!
inace,on je radio spermogram i spermokulturu i sve je ok
ja sam radila razne briseve na svasta i sve je ok,nemam ni ciste,niti upale

inace,on je radio spermogram i spermokulturu i sve je ok
ja sam radila razne briseve na svasta i sve je ok,nemam ni ciste,niti upale