zelim da zatrudnim!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
biberak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 6:45 pm

zelim da zatrudnim!!!

Post od biberak »

moja zena ima 45 god i imamo redovan seks ail svaki put joj kasni 7 dana i mi tamamn se poradujemo kada dobija i nista tako je vec 5,6 puta, ima jedan jajnik samo neznam stal;i je to dali ce da imamo srece drugi put ili sta treba da uradimo . hvala pnapred za odgovor,
kekejica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 17, 2008 10:32 am

Re: zelim da zatrudnim!!!

Post od kekejica »

Opustite se, jer i ja sam prosla kroz istu situaciju. Bitno je da vodite ljubav zbog Vas a ne samo da bi zena ostala trudna u suprotnom nema sanse jer nasa psiha je cudo. Tacno znam kroz sta prolazite jer smo moj suprug i ja pokusavali 2 god. isli na sva moguca ispitivanja i sve je bilo u redu, ali ja nikako da ostanem trudna. Na kraju smo digli ruke i ja ostadoh trudna i evo devojcica nam sada ima 13 ipo meseci. Znaci samo se opustite i ne razmisljajte o tome to Vam je moj iskren savet. Pozdrav
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Zena treba da radja od 20-30 god zivota (to je idealan period), u sirim granicama je to 15-40. Sve preko toga predstavlja teorijsku mogucnost ali prakticnu nulu, bar prirodnim putem. 45 god je mnogo i u ovom slucaju treba se obratiti lekaru, zbog mogucnosti vestacke inseminacije.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

S obzirom na godine i ja mislim da je bolje da se obratite lekaru i ne gubite vreme. Opusteno moze kada imate pred sobom vreme, ali vi ga realno gledajuci i nemate bas mnogo (pogotovo sto vam zena ima samo jedan jajnik).
biberak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 6:45 pm

Post od biberak »

dobro hvala vam puno
Odgovori