zelim se udebljati!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
laly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 1:31 am

zelim se udebljati!

Post od laly »

iako je mozda vecini problem kako da smrsa moj problem je kako da se udebljam!visoka sam oko 170 a imam samo 50kg.molim vas da mi preporucite koliko cesto i koje kolicine CEGA treba da jedem.Za koliko je moguce udebljati se ako se pridrzavam pravila DEBLJANJA.Sta mislite koliko jos treba da se udebljam da bi moja kilaza bila normalna?molim vas odgovorite mi,hvala unaprijed svimaa!!!
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Neznam koliko god imas ako si mlada metabolizam ti je urzaniji u to doba inace ako oces da se ugojis treba pre svega da jedes visoko kaloricnu hranu na primer 100g povrca ima oko 20kcal dok 100g orasa ima oko 700kcal dakle vazno je da jedes hranu visoke gustine koja ima puno kalorija u sebi:puno masti,prostih ugljenih hidrata(seceri) naravno ne mislim na nezdravu hranu poput hamburgera,burek,slanina...ova hrana ima puno zasicenih masti od kojih ces samo navuci neku bolestinu.izaberi ulja maslinovo,suncokretovo..Jako ti je da bitno da jedes uvece jer ti je tada metabolizam usporeniji naravno ne mislim da odes spavati sa prezdeanim stomakom.Smanji dnevne aktivnost da usporis metabolizam.
laly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 1:31 am

Post od laly »

zenlee napisao:Neznam koliko god imas ako si mlada metabolizam ti je urzaniji u to doba inace ako oces da se ugojis treba pre svega da jedes visoko kaloricnu hranu na primer 100g povrca ima oko 20kcal dok 100g orasa ima oko 700kcal dakle vazno je da jedes hranu visoke gustine koja ima puno kalorija u sebi:puno masti,prostih ugljenih hidrata(seceri) naravno ne mislim na nezdravu hranu poput hamburgera,burek,slanina...ova hrana ima puno zasicenih masti od kojih ces samo navuci neku bolestinu.izaberi ulja maslinovo,suncokretovo..Jako ti je da bitno da jedes uvece jer ti je tada metabolizam usporeniji naravno ne mislim da odes spavati sa prezdeanim stomakom.Smanji dnevne aktivnost da usporis metabolizam.
imam 17 godina,,hvala na savjetima!a koliko puta otprilike na dan treba da imam obroka?neki kazu da treba da jedem dva do tri puta ali mnogo,,a neki kazu da treba cesce jesti ali po malo...sta mislis?
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

Treba da imas sto manje obroka dnevno ali velikih obroka ako budes jela puno puta na dan telo ce ti prepoznati da jedes vise nego obicno i onda ce ti se metabolizam opet ubrzati a ti ces se udaljiti od svog cilja.Dakle do 4 obrokq dnevno.
Borisbre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 3:26 pm

~!@#$%^&*()

Post od Borisbre »

Jedi indiske orahe, goje nenormalno i bonzite, prvo ces dobiti stomak, a potom ce se salo rasporediti ravnomerno, posle trci da bi skinula stomak.neces se vratiti na 50kg.
micikaus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 9:34 pm

Post od micikaus »

Mogla bi da uzimas b vitamina beviplex on je izvrstan,poboljsava apetit,i non stop te tjera da nesto grickas,obavezno doruckuj prije kafice ili cigarete :lol: ne brigaj mlada si imas vremena,evo ja sa 26 god,i 180 visine imam 68 kg ,a jos imam i bebicu:)Samo da si zdrava to je najbitnije :D
jedan_sasha
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:57 pm

Re: zelim se udebljati!

Post od jedan_sasha »

laly napisao:iako je mozda vecini problem kako da smrsa moj problem je kako da se udebljam!visoka sam oko 170 a imam samo 50kg.molim vas da mi preporucite koliko cesto i koje kolicine CEGA treba da jedem.Za koliko je moguce udebljati se ako se pridrzavam pravila DEBLJANJA.Sta mislite koliko jos treba da se udebljam da bi moja kilaza bila normalna?molim vas odgovorite mi,hvala unaprijed svimaa!!!
Jedi masno i slano!!! :)
Odgovori