Zeleo bih da znam ....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

nenadzr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 4:51 pm

Zeleo bih da znam ....

Post od nenadzr »

Dragi clanovi foruma

imam nekoliko pitanja na koja bih zeleo da mi odgovorite

chitao sam dosta foruma,ni na jednom nisam bio clan,nego sam samo slusao iskustva i savete drugih ljudi
zanima me sledece

imam 18 godina,nisam josh imao seksualno iskustvo
od nedavno imam devojku i zeleo bih da znam neke stvari...

1. Kao prvo citao sam dosta o fimozi,i ne znam da li ja imam ili nemam fimozu. Mogu da navuchem kozicu preko glavica kad je u opustenom stanju i kad je u stanju poluerekcije.ali kad je u stanju potpune erekcije mogu samo do pola...Citao sam dosta saveta od drugih i zanima me zasto je bitno da kozica bude navuchena preko glavica u punoj erekciji?

da li je moguce imati sexualne odnose ako imash fimozu? zasto ne moze(ako ne moze)

negde sam procitao da se posle navlacenja kozice u punoj erekciji dobije malo na duzini penisa (jako malo)... da li je to tacno?

i zanima ne koji su tacni podaci o duzini penisa? kad chitam willkipedi-u tamo pishe oko 13cm,a negde sam procitao da je 15-17 cm

ja nisam obdaren,meni je penis 14 cm...

zanima me i kako se meri duzina penisa. Ja sam merio krojackim metrom sa gornje strane penisa,od koze stomaka pa do kraja...

da li postoji neka mast kojom se moze mazati kozica na penisu da ona postane rastegljiva?

da li se penis moze povecati vezbanjem? ja sam chitao da ne moze da se uveca rastezanjem jer je to sundjerasto tkivo i moze da se rasteze ali se vraca u prvobitno stanje. da li su te tablete i knjige za vezbe prevara?

Ne bi zeleo da me kritikujete jer vec ima dosta tema o ovome sto sam napisao,ali prochitao sam dosta i zelim sad konkretno da neko odgovori na moja pitanja

zeleo bih da mi odgovorite na ova pitanja!
Unapred zahvalan !!!
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Evo mogu da odgovorim na par pitanja. Radjeno je uporedno istrazivanje o metodama za povecanje penisa, ispitivano je dejstvo neke kreme, pumpe i sprave za fizicko rastezanje, i samo je rastezanje imalo efekta. Doduse ne znam da li se i za koliko vremena penis vratio u prvobitno stanje. Ali vaznija stvar je da kada nesto istegnes u duzinu, smanjujes mu obim. A dok je vlasniku penisa bitna duzina, zenama je bitniji obim. Inace, duzina vagine tokom seksualnog odnosa je desetak centimetara.
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bankabre »

prvo terminologiju da uskladimo...ti ne mozes da prevuces kozicu preko glansa

Trebao bi da odes kod urologa da pogleda kolika je ta fimoza...ti bi i mogao i sam da pokusas to da prevuces,ali postoji posle opasnost da ne bi moga da vratis...tj da navuces
Sex ti ne bi bio tako moguc...bolelo bi te i stalno bi ti pucala ta kozica.
nenadzr
Novi član
Novi član

Post od nenadzr »

nisam te najbolje skontao...

kazesh da sex sa blazim oblikom fimoze nije moguc?

a ja sam negde citao da su ljudi koji imaju blazi oblik fimoze rekli da su imali sex i da nisu imali nikakvih problema?

molim vas za savet? poceo sam da vezbam navlacenje kozice preko penisa,nadam se da ce mi to pomoci

zeleo bih da mi neko kaze svoje iskustvo sexualnog odnosa sablazim oblikom fimoze....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Pogledaj sve teme u podforumu Urologija vezane za fimozu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nenadzr
Novi član
Novi član

Post od nenadzr »

veruj mi da sam sve pogledao i dalje mi nije jasno

neki kazu da su imali sexualne odnose i sa fimozom i da im ne smeta,a neki kazu da je nemoguce imatii sex ako imash fimozu (pricamo o blazem obliku fimoze)

necu vishe postavljati pitanja,zanima me samo da mi odgovorite na ovo pitanje!

nasao sam devojku sa kojom treba da stupim u sex odnose sledece nedelje kad nju prodje menstruacija,pa ne znam da li cu moci da imam sex zbog ovog mog problema. Molim vas da mi odgovorite...

Jako sam zahvalan !!!
ivan.djekic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 9:26 pm

Post od ivan.djekic »

Daj covece, opusti se. To ti je najbitnije sto se tice seksa. Dan ti se blizi, a ti nervozan. ;) Mozes imati sex sa fimozom, samo budi malo nezniji (i njoj ce vise prijati). Sta vise, tvoje uzivanje ce biti pojacano, bas zbog te kozice koja ti sada toliko smeta. Takodje, kada navuces kondom, kozica ce ti biti potpuno zasticena, tako da i sa te strane nemas brige. Generalno, meni zbog tog istog blazeg obima fimoze, smeta kondom, a i navikao sam na pojacan osecaj prilikom seksa bez kondoma. Ovo se sve racuna samo ukoliko imas stalnu partnerku, te mozes imati poverenje u nju. Dakle, nikako seks bez kondoma. Sve ce biti u redu. Sve je u glavi, druze.
nenadzr
Novi član
Novi član

Post od nenadzr »

Hvala na savetu,ali onda mi nije jasno zasto ljudi idu na hirusku intervenciju skidanja kozice?

da li se to radi samo ako imash neke infekcije i upale koje uzrokuje fimoza?

pri potpunoj erekciji kozica moze da mi se navuche do pola glavica,preko toga ne zelim da povlachim da mi ne pukne...

ok,nadam se da prilikom mog sexualnog iskustva necu imati bolove zbog toga... u svakom slucaju javljam utiske :)

ne bih voleo da idem na hirusku intervenciju jer sam citao i da je postoperativni to oko 6 nedelja..a ide leto + ne znam kako bi devojka to razumela
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm

Post od bankabre »

Decko,nema nista od toga,samo ces se muciti ako kozica ide samo do polovine glansa.

Naravno,ti probaj,ali nece ti biti ni prijatno ni lepo.

idi kod urologa samo da pogleda...mozda ne mora operacija da se radi,mozda moze "rucno" da se stvar zavrsi.

A bice ti i veci...bar za 2cm,siguran sam

Nemoj zbog bezazlenih stvari da vuces komplekse i da imas opterecenje....sredi alatku i...... u akciju!!!
nenadzr
Novi član
Novi član

Post od nenadzr »

kako mislish rucno da se namesti? ako ne mogu ja da namestim,kako urolog moze?

i da li si siguran to za duzinu? da ce se povecati duzina penisa kad se skine kozica?

da li poznajesh nekoga ko ima ovaj problem,a ima nesmetane sexualne odnose?
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Zasto mislis da je 14cm malo?? Klitoris se nalazi na spoljnjem delu vagine, a tzv. G-tacka na 7-12cm dubine. tako da, imao penis duzine 14 ili 24cm, potpuno je sve jedno.. Zapravo, slazem se sa donkom. Obim je tu dosta bitniji u smislu da ima sto manje razlike izmedju sirine kanala kod zene i obima muskog polnog organa. Cak, za zenu je najbolje kada ima uzak kanal (ne preuzak, pa da postoje problemi). Onda se povecava dodirna povrsina i pritisak ka povrsini tvog polnog organa.
Neku delimicnu fimozu mozes da resis vezbom (znas na sta mislim), ali o tome si trebao ranije da razmisljas. Ja sam "vezbom" resio svoj problem. Malo po malo, uz upotrebu dosta sapuna. Mesec-dva i nema problema.
pozz
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Naravno, poseti lekara, on ce te najbolje savetovati :)
Cogito ergo doleo....
Mici92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 04, 2009 8:15 pm

Post od Mici92 »

Ljudi, POMOZITE ! Plasim se da jedem bilo kakvu kupljenu hranu...
Decembra prethodne godine sam imala penicilinski sok, ostavila sam taj ruzan dozivalj po strani i nisam uopste razmisljala o tome, niti se plasila, dok nam profesor u skoli nije rekao da stavljaju penicilin u mlecnim sladoledima da se ne bi kvarili... Tada se probudio ogroman strah u meni da cu posle svega sto pojedem doziveti sok... I onda je krenulo zujanje u usima, jako lupanje srca... i napadi panike... osecaj da cu svakog trena da umrem!
Idem na razgovor kod psihologa, ali nista ne pomaze, ja se i dalje plasim da pojedem bilo sta sto je kupljeno!
Zanima me da li sok moze da se ponovi, i da li je istina da stavljaju penicilin u nekim namirnicama?
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Boze me oprosti, a kakve sad ima veze tvoja hrana sa penicilinom sa ovom temom koja je o: fimozi, duzini penisa, seksu, i generalno 'muskim stvarima"? Zaista interesantan izbor gde da postavis pitanje....
Javi se ti blago meni psihijatru, tebi treba ozbiljnija intervencija od psihologa. A sto se pitanja tice - sve je moguice u zivotu, i da nas pogodi meteori iz svemira. Samo je pitanje koliko je verovatno. A malo je verovatno i to i da dobijes penicilnski soko jeduci sladoled. Javi se psihijatru za terapiju fobije.
gona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 9:18 am

Post od gona »

"Boze me oprosti, a kakve sad ima veze tvoja hrana sa penicilinom sa ovom temom koja je o: fimozi, duzini penisa, seksu, i generalno 'muskim stvarima"? Zaista interesantan izbor gde da postavis pitanje....
Javi se ti blago meni psihijatru, tebi treba ozbiljnija intervencija od psihologa. A sto se pitanja tice - sve je moguice u zivotu, i da nas pogodi meteori iz svemira. Samo je pitanje koliko je verovatno. A malo je verovatno i to i da dobijes penicilnski soko jeduci sladoled. Javi se psihijatru za terapiju fobije."

Pa ne moras bas da budes toliko drzak. Devojka se jednostavno nije snasla pa zalutala.
Odgovori