U takvim slucajevima je malo teze reci tacno ovo ili ono i najvise zavisi od licnih mogucnosti jer razlicito organizam reaguje kod vecine slucajeva-posebno kad vise dijagnoza ima pa jedna sputava drugu-nesto je dobro za jedno a za drugo nije iii?????
Najveci uspeh ces postici sam ispitujuci-testirajuci sam sebe i svoj organizam al lagano i nemoj ni u cemu preterivati iako ti se ucini da bi mogao-SAMO JEDNO JE SIGURNO-KRETANJE U BILO KOM SMISLU I OBLIKU JE IZUZETNO KORISNO_JOS KAD SE RADI SA CILJEM, MOTIVOM, VOLJOM-uspeh je zagarantovan.
SRECNO
Zeleo bih da vas pitam nesto...tuzna humoreska :((((
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Zeleo bih da vas pitam nesto...tuzna humoreska :((((
Posle toliko toga sto sam procitala ovde niko ne daje informacije kako ziveti sa tim i gde je najbolje leciti se i prevazici pneumatoraks. Pre 4meseca sam imala isti problem kao i vi, tacnije, spontani pneumatoraks. Nakon deset dana lezanja u obvratnoj bolnici u mestu u kom zivim rekli su mi da postoji mesto gde ce operacijom da mi bude bolje i gde kasnije necu imati problema sa tim. Tako je i bilo.. Nakon dolaska na institut u Sremskoj Kamenici, operisao me je doktor Bijelovic kada mi je objasnio da mi je nakon lose odradjene drenaze levog plucnog krila doslo vec do prljanja plucne maramice i da bi mi za par sati plucno krilo potpuno otkazalo, i da mora biti operacija. Nakon odlicne brige doktora i med.sestara tamo, sada se osecam dobro i ne postoji nista sto ne bih smela da radim kao i ranije i taj prestanak pusenja-sve je to do osobe. Tu sam za sva vasa pitanja, ako mogu da vam pomognem, jer sam i sama trazila odgovore a niko nije mogao da odgovori na moja pitanja.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 15, 2018 4:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Zeleo bih da vas pitam nesto...tuzna humoreska :((((
Da li smem da letim avionom nakon spontanog pneumatoraksa?