Molila bih nekog ako zna da mi odgovori
Prvu gastroskopiju radilaprije 2god i 4mje. zbog bolova sa desne strane stomaka kiseline i bolova u zeldcu diagnoza pocetak GERB-a nema terapije nema bacterije
E sad prije 6 mjeseci ponovim gastroskopiju jer mi nije bilo bolje stalni bolovi pecenja po zeldcu mucnine isto kao i prije nalaz ope GERB pijem omeprazol 1 mjesec helio bacterija prisutna ali moj dr ne smatra da je treba lijeciti da to svi imaju i kao dobices je ponovo
Sad mene interesuje da li se moglo sta promjeniti da li sam mogla dobiti cir u ovom periodu ili nesto drugo
Da li neko zna kolko treba ciru da se razvije ja pijem ranisane probala sam controlak ali od njega mi si bila muka suva usta i zamagljen vid
molim vas kolko smijem da pijem ranisan i sta da radim zavalna Zorica
zeldcani problemi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
prenecu ti iskustvo mog tate.Zeludac ga je boleo 22 od 24 sata.Imao je cir.Inace nije bas dobar pacijent,pa se nije pridrzavao nikakvih saveta ni terapija.Otisao je kod doktorke i ona mu je pod pretpostavkom da ima helicobacter,dala kompletnu antibiotsku terapiju za to.Davno bese,vise se ni ne secam sta je bilo u pitanju,ali znam da je bilo dve vrste antibiotika i da je terapija trajala dve nedelje.Epilog svega je da njega posle toga zeludac nije zaboleo godinama.Ni dan danas.Nije ponovo isao kod dr,nije snimao,ne znamo kakvo je stanje unutra,ali njega zeludac vise ne boli.Nije pohvalan njegov odnos prema zdravlju,ali s obzirom na to da je tebi ta bakterija pronadjena,ja se ne bih dvoumila da ispijem terapiju.Inace i mene zanima koliko dugo se sme piti ranisan.Trenutno ga pijem.Ako znas javi.