Zdravo, potrebna mi je pomoc hitno!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Zdravo, potrebna mi je pomoc hitno!
Zdanji ciklus mi je bio 11.12.2013, zavrsen je 16.12.2013...uradila sam test pozitivan je, bila sam i na ultrazvuk 06.02.2014 doktor je rekao da je sve u redu, prije toga sam imala problem ocigledno trovanje i od naprezanja sam prokrvarila, odmah sam posla u hitnu-zatim u bolnicu, dali su mi utrogestan...to sam rekla doktoru on je na tome rekao da ne brinem nista i da je sve ok. Zatim mi se 13.02.2014 mi je pojavio iznenada sekret i bio je u ruzicast ali to mi je desava najcesce tokom mokrenja, kad sam se ocistila na toaletu je bila kao sluz sa malo krvi, odmah sam posla u bolnicu opet su mi dali utrogestan i vaginalete i rekli: moguca neka infekcija, da mirujem i da je sve ok...medjutim od kada koristim vaginalete, sobzirom da ih stavljam pred spavanje-ujutro kad ustanem...pri izmokravanju mokraca mi je jaka, na WC solji kao neke prvice a kada se ocistim na toaletu je ruzicasto...danas cu poci na ultrazvuk da vidim da li je sve u redu sa plodom...Da li postoji razlog za brigu, sta moze biti problem...? Hvala