ZDRAVLJE - TINEJDZERI - HITNO!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
markoBGG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 01, 2013 3:32 pm

ZDRAVLJE - TINEJDZERI - HITNO!

Post od markoBGG »

Postovani,

vise ne znam sta da radim i jednostavno moram da se obratim vama..

Imam 15 godina...

Pre 6 godina su mi se razveli roditelji, medjutim ja sam to dobro podneo, nikada nisam bio previse uzmeniren ili pod nekim stresom. Sve sam shvatao zdravo za gotovo i uvek sma bio srecan. Nista meni nije predstavljalo problem. Medjutim, pre 5 godina sam dobio neku fobiju ili sta je vec od bolesti, smrti i konkretno raka (od kada mi je baka obolela od iste bolesti) i od tada, evo vec 5 godina s vremena na vreme me uhvati napad panike i straha i sve mislim da bolujem od ove bolesti NEDAJ BOZE!!!... onda sam poceo da se plasim od mnogih stvaro... od bubacaka, od svadja i svega, i onda srce pocne da mi bije... U skoli sam do 5 razreda bio najbolji i vanprosecno intaligentan, da bi sada pao na vrlo dobrog, a sada sam u srednjoj... Takodje, najgore od svega je sto sam od pre godinu dana poceo da oboljevam od raznih bolesti, a sta mislite da je zajednick za svaku - naravno, stres. Ponekada me uhvate ti napadi straha, ali uglavnom razmisljam pozitivno i moze da se kaze da nisam pod stresom, ali mene brine odakle mi sve ove bolesti koje se dobijaju od stresa, ako ja nisam pod preteranim stresom? cak uopste i nisam nekada pod stresom... Dobio sam secer, insulinsku rezistenciju, imam nekih problema sa testi**ma, koji se javljaju samo prilikom stresa, imam i kandidu, i sve bolesti koje imam su od stresa - tako kazu, ali mi nije jasno kako, jer nisam pod stresom.... bio sam pod malim, ali vise nisam... zanm ljude koji su ihihi pod stresom i sto su zdravi, a ja sam pod malim stresom i evo ve od cega sam oboleo ZA SAMO godinu dana... imam ideju i snove za dalji zivot, ali kada malo bolje razmislim, dobijam sve ove bolesti od stresa, a i rak se dobija od stresa i onda znam da cu ga kada tada dobiti NEDAJ BOZE i onda me to uzasava, dodje mi da placem... naravno, to je retko tako da je prava misterij odakle ovih problema, ako nisam pod tolikim stresom???
Odgovori