Zbunjenost
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Zbunjenost
E ovako. Ujela me macka na plazi u Herceg Novom 03.08.2006. godine i otisla sam da primim protiv tetanusa inekciju i dali su mi neku inekciju TETALPAN. I posto nisam iz CG u Sarajevu sam primila 3.9 2006.god. drugu inekciju (znaci nije tetalpan nego neka druga ) i sada trebam primiti 03.08 2007 trecu ovdje u Sarajevu. E sada sam bacila oko na internet i kada sam ukucala u google TETALPAN da vidim proizvodjaca prestravila sam se ovim http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... w=previous Sta je ovo nista sada ne razumijem ??? Molim vas da mi kazete ....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dr Ivice, nisam nigde pronasla tu info..... Jel to negde zvanicno objavljeno? I ako jeste, gde?! Ja sam dosta trazila i raspitivala se o tome, i bukvalno u svakoj zdravstvenoj ustanovi nisam dobila adekvatan odgovor, vec samo da su TE vakcine povucene (nakon 20.000 pirmljenihdr ivica napisao:Kao sto Vam napisah, ne brinite se, vi ste uredno vakcinisani, nastavite po kalendaru, a apomenute ampule su bile samo neefikasne, ne i toksicne.

Hvala, majja

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Zbunjenost
Ovo se desavalo od proleca do jeseni 2005. tako da si bezbedna (ako su bezbedne i te nove ture)!!(:-D napisao:E ovako. Ujela me macka na plazi u Herceg Novom 03.08.2006. godine i otisla sam da primim protiv tetanusa inekciju i dali su mi neku inekciju TETALPAN. I posto nisam iz CG u Sarajevu sam primila 3.9 2006.god. drugu inekciju (znaci nije tetalpan nego neka druga ) i sada trebam primiti 03.08 2007 trecu ovdje u Sarajevu. E sada sam bacila oko na internet i kada sam ukucala u google TETALPAN da vidim proizvodjaca prestravila sam se ovim http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... w=previous Sta je ovo nista sada ne razumijem ??? Molim vas da mi kazete ....