Imam 32 godine. U poslednje vreme imam nelagodan osecaj u predelu od zeluca do grla, koji asocira na nagon za povracanjem, ali nikada ne mogu stvarno da povratim. Ustvari, ceo taj deo me pece, a intenzitet je najjaci u korenu nepca. Mislila sam da mi smeta kafa, pa sam prestala da je pijem, tegobe su slabije, ali ih i dalje ima. Javljaju se iznenada, ali cesce posle jela ili kada sam bas gladna, i posle kafe. Klometol nekad pomaze, nekad ne. Cesto su prisutne i glavobolje, ali ne znam da li imaju veze sa pomenutim tegobama. Znam da treba da odem kod lekara, ali radim "od jutra do sutra", pa nemam vremena. Drugih tegoba nemam, relativno sam zdrava, mozda malo povisen holesterol i trigliceridi. Da li ima veze to sto sam pod konstantnim stresom, i da li bi trebalo ovo ozbiljno da shvatim?
Unapred hvala svima.
Da li je zbog stresa, ili...?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 2:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja nisam doktor, i to prvo uzmite u obzir. Skoro, tacnije pre tri meseca, imao sam slicnih problema, zato vam i odgovaram na temu. Uzmite uput za gastroenterologa i hepatologa i idite na ultrazvuk, jer je moguce da Vam je samo obicni gastritis, a moguce je da Vam je i neki enterovirus, kao npr. adenovirus. To zna da bude poprilicno gadno ako se ceka. Uglavnom, obratite se doktoru, jer se danas nije saliti sa bilo kakvim simptomima. Sa srecom, Bojan 

Meni je tako skoro ceo zivot!Nista sem jace zeludacne kiseline nije otkriveno.I sada znam da mi je zeludac slaba tacka i tacno znam posle koje hrane i pica cu imati problema.Nekada pazim a nekada ne!Kada mi dodje bas do grla popijem malo sode bikarbone i tako...Vi proverite situaciju kod lekara ali ja mislim da nemate ozbiljnijih problema,sto Vam od srca zelim!!!