zbog cega smrt

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Re: zbog cega smrt

Post od milanche_srb »

Kolega drbgd i ostale kolege, molim Vas ne spustajte se na nivo jedne takve vidno psihicki nestabilne osobe kao sto je Matija. Njegov cilj je da provocira i vredja nas koji odvajamo od svog slobodnog vemena da bi pomogli ovim ljudima koji nam se javljaju. To sto on veruje u nekakve americke best selere u o pozitivnom dejstvu urina, ili izmeta pacova, ili ko zna cega jos je njegova stvar i ako vec ne veruje i nasu medicinu niko ga ne moze naterati da se leci. Ima svo pravo da se sam leci i da pije i jede sta mu je volja. Ali nema pravo da vredja ni nas , ni pacijente i da se prema ljudima koji imaju teske bolesti ili kojima je neko blizak preminuo tako ophodi, sto mozete procitati i sami! Zaista nemam sta da kazem o jednoj takvoj osobi i mislim da bi trebalo kontaktirati administratora da ga izbaci sa foruma.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
matijaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 6:17 pm

Post od matijaBG »

milanche_srb napisao:Kolega drbgd i ostale kolege, molim Vas ne spustajte se na nivo jedne takve vidno psihicki nestabilne osobe kao sto je Matija. Njegov cilj je da provocira i vredja nas koji odvajamo od svog slobodnog vemena da bi pomogli ovim ljudima koji nam se javljaju. To sto on veruje u nekakve americke best selere u o pozitivnom dejstvu urina, ili izmeta pacova, ili ko zna cega jos je njegova stvar i ako vec ne veruje i nasu medicinu niko ga ne moze naterati da se leci. Ima svo pravo da se sam leci i da pije i jede sta mu je volja. Ali nema pravo da vredja ni nas , ni pacijente i da se prema ljudima koji imaju teske bolesti ili kojima je neko blizak preminuo tako ophodi, sto mozete procitati i sami! Zaista nemam sta da kazem o jednoj takvoj osobi i mislim da bi trebalo kontaktirati administratora da ga izbaci sa foruma.
ako nemas sta da kazes onda cuti i
Vanjina mama napisao:Imate li problem sa čitanjem teme ili sa egom?
Jeste ludi?
Ovde se radi o ženi sluđenoj zbog očeve smrti, a ne o preispitivanju stručnosti i ličnih stavova. Na privaten poruke sa takvim izjavama!
Kako vas nije sramota?
resen problem kako tebe nije sramota?ovde jeste rec o strucnosti jer upravo ta "strucnost"je i kriva za smrt ali naravno kao i obicno svi ce preci preko toga
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vanjina mama »

opa
Admineeeeeeeeeee!!!!!
milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Post od milanche_srb »

Matija ja ne vidim da sam se uopste i obratio tebi jer sa tobom treba da prica psihijatar a ne ja.
Sto se tice lekarskih gresaka, desavaju se ali ni blizu onoliko koliko se misli da se desavaju. Lekar je takodje zivo bice a ne neki carobnjak i nadcovek sa carobnim stapicem koji moze da resi sve bolesti na svetu. Na zalost ni jedna medicina nekim bolestima ne moze pomoci.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Nema administratora da ukloni ovakve budale...
Cogito ergo doleo....
Odgovori