zatvrdnjenje u dojci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

zatvrdnjenje u dojci

Post od siki pardik »

pozdrav.moja sestra (77 godiste) ima zatvdnjenje u levoj dojci.nju to vec duze vreme boli,ali ona nije isla kod lekara.pozvali su je na pregled,mislim da je onaj papa test,nebitno i pregledali joj i dojku.napipali su to i zakazali joj ultrazvuk tek u juni.ja sad ne mogu da cekam,brinem da nije nesto ozbiljno.doktoka joj je rekla da joj se verovatno poremetili hormoni pa joj to zbog toga izaslo.da li je moguce da to bude zbog hormona?svaki odgovor bi mi dobrodosao i unapred se zahvaljujem.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: zatvrdnjenje u dojci

Post od tamaraft »

Zasto chekati do juna pobogu!?

Ultrazvuchni pregled u danashnje vreme bar nije skup, neka zakaze UZ pregled dojki u nekoj od privatnih ordinacija kako ne bi chekala jun da se vidi kakva je promena u tkivu u pitanju!

Najverovatnije su u pitanju najcheshce promene u dojkama, displazni plakovi, pormene u zlezdanom tkivu dojke, zbog hormona, starosti, disbalasa hormona...

Nista strashno, nema potrebe da se plashite ili panichite, te promene mislim da trenutno ima svaka zena na ovoj planeti :) samo nema potrebe da cheka toliko, neka uradi ultrazvuk kod nekog iskusnog radiologa ili onkologa i to je to!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

Re: zatvrdnjenje u dojci

Post od siki pardik »

hvala vam na odgovoru,puno
Odgovori