Pozdrav svima,
Nisam siguran da li je odgovarajuce mesto da pitam sta imam, al' ajd'...
Dakle, naslov teme valda sve govori. Juce sam na poslu imao nagon da idem u WC, ali sam prolongirao odlazak na par sati cekajuci da dodjem u svoju kucu i sednem na svoju solju. Nije bilo problema da izdrzim, alii kad sam seo, posle 10-ak minuta napinjanja i znojenja, nisam uspeo da "izguram" nista napolje, iako je stolica dosla do "izlaza". Posle par sati sam probao ponovo, ali ishod je bio isti. Nagon za defekacijom nije prestajao ni danas (stavise, intenzivirao se), ali ponovo sam istu stvar doziveo kad sam seo. Jednostavno je previse tvrda i "kompaktna". Pre par sati sam popio i svakakvih preparata, sto prirodnih, sto u praskovima, ali opet isto. Ne smem vise da pokusavam, jer se bojim da ne pogorsam probleme sa hemoroidima, koje vucem godinama.
Stoga, pretpostavljam da mi je lekarska intervencija preko potrebna, pa sam hteo da pitam da li neko ima iskustva sa klizmom, i ima li da preporuci nekoga u Novom Sadu (i okolini) za to? Planiram da odem vec sutra ujutru, jer imam osecaj da ce mi stomak puci.
Takodjer, ako ikome neko drugo resenje pada na pamet, ne ustrucavajte se da predlozite.
Zatvor (hitno)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Zatvor (hitno)
Можеш у дебело црево да угураш одговарајуће чепиће или доста вазелина због чега ће столица лакше да клизи кроз црево. Ако је столица превелика, да не би дошло до пуцања мишића ануса (што је веома опасно) потребно је да прстима (у рукавицама или преко папира) изломиш комаде столице како се појављују. Надам се да сам јасно објаснио.
Re: Zatvor (hitno)
Nadam se da je sve već prošlo, pošto sam imao sličnih problema molim te javi šta je do kraja bilo i da li se to nastavlja...