zasto je ovaj forum jako slabo posecen?????
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 14, 2003 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
nerazumem,registrovala sam se jer trazim neki forum gde mogu dobiti neki savet od doktora,a kako vidim ovde ih nema,ima topica koji su postavljeni jako davno i treba hitno odgovoriti ali nista se ne desava u cemu je problem???I zasto se uopse ovaj forum tako zove kada doktora nema ni za lek,imate li koju drugu adresu???ranije sam znala adresu jednog hrvatskom magazina gde doktori odmah odgovaraju ali nazalost sad adresu nemam pa ako neko zna molim vas pisite gde bih mogla da se obratim za savet a da bide brz odgovor????
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 11, 2003 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
DOBRO PITANJE!!!
Administratoru:
Promovisite sajt.
Ovakvi sajtovi su u svetu dosta poseceni i korisni (mislim da je i vama to bila ideja) ali ako ljudi ne znaju za njega...
ja sam trazio neku informaciju i preko Googla sam dosao do vas.
I stvarno animirajte neke lekare.
pa neka to bude reklama za njihove ordinacije i klinike ako nista drugo.
Administratoru:
Promovisite sajt.
Ovakvi sajtovi su u svetu dosta poseceni i korisni (mislim da je i vama to bila ideja) ali ako ljudi ne znaju za njega...
ja sam trazio neku informaciju i preko Googla sam dosao do vas.
I stvarno animirajte neke lekare.
pa neka to bude reklama za njihove ordinacije i klinike ako nista drugo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 06, 2003 2:00 am
Pozdrav svima
Kako je konkurencija jedan od nacina da se podigne kvalitet usluga ili proizvoda, mozda bi mogao da posluzi primer KBC „Bezanijska kosa“. Oni imaju svoj forum na kome lekari daju objasnjenja i savete. Kada odete na njihovu prezentaciju: http://www.bkosa.edu.yu, na desnoj strani imate opciju: moj doktor (online forum). Naravno, oni ce vas uputiti na lekare koji rade u njihovom klinickom centru.
Pozdrav,
mr M.
Pozdrav,
mr M.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
NOVI FORUM!
Pozdrav svima.
Pozivam lekare, pacijente, redovne posetioce i sve ostale ljude dobre volje da PREDJU na novi forum, koji ce biti jednostavniji i koga cemo ZAJEDNO bolje administrirati. Forum sam vec napravio, pa izvolite: www.lekar.co.sr
Pozdrav.
Pozivam lekare, pacijente, redovne posetioce i sve ostale ljude dobre volje da PREDJU na novi forum, koji ce biti jednostavniji i koga cemo ZAJEDNO bolje administrirati. Forum sam vec napravio, pa izvolite: www.lekar.co.sr
Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Svaka cast Ivice!!! Ali znate sta bih ja vama predlozio... to sam video na jednom hrvatskom forumu... da odgovore omogucite SAMO lekarima, znaci da SAMO vi i jos neki mogu da odgovaraju na forumu... to je po meni kljuc uspeha... dozvolite recimo Filipu, DrM-u itd.
Samo zasto samo TRI sobe???
Takodje, mislim da je tesko organizovati lekare da odgovaraju na bilo kom forumu. Pored silnih obaveza koje imaju zaista mislim da nemaju ni neku preteranu zelju za time. Mozda ako im se plati.
Cak i na tom hrvatskom forumu, koji je bio dobar, lekari su odgovarali "kada nadju vremena" sto je nereteko bilo i jednom mesecno a i duze...
Samo zasto samo TRI sobe???
Takodje, mislim da je tesko organizovati lekare da odgovaraju na bilo kom forumu. Pored silnih obaveza koje imaju zaista mislim da nemaju ni neku preteranu zelju za time. Mozda ako im se plati.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Samo opsta medicina, ginekologija i pedijatrija jer vecina ljudi nje bas sigurna gde da postavi pitanja. Ne bih nikome zabranjivao da kaze sta misli, osim da se sarlatani reklamiraju i da se daju nestrucni i po zdravlje stetni i opasni saveti.
Pozdrav!
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine