Zasto nikad ne sanjam ??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
adidas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 3:47 pm

Zasto nikad ne sanjam ??

Post od adidas »

Nikada ne sanjam. Znam da sigurno prolazim kroz fazu u kojoj se sanja, ali skoro nikada kada se probudim nemam osecaj da sam ista sanjao. Znaci, nije da sam zaboravio san, nego bukvalno nista nisam sanjao. I kazem skoro nikada, posto u vrlo malom broju slucajeva imam neki nagovestaj, osecaj da sam nesto sanjao, i sve sto znam o tome je da je bilo nesto neprijatno ili prijatno (a i to najcesce zaboravim odmah i sve sto ostane je neko secanje da sam se osecao nekako). A u bas retkim slucajevima, cini mi se da sam sanjao nesto cega se secam u obliku reci, kao sto se covek seca necega sto je procitao, ali ne kao da sam procitao nesto u snu, nego kao da mi mozak kaze bila je ta i ta osoba u snu, i nista vise, znaci najvise jedna do dve informacije. Najvise sto mogu da dozivim je da imam saznanje o tome koja osoba je bila u snu i da li je bio prijatan ili ne, i nista vise. A takvih snova sam imao ne vise od 10-ak u zivotu.

I da, nikada nemam nocne more, ono da se prestravljen probudim. Drugi ljudi sanjaju vizuelne snove koji podsecaju na stvarnost. Meni se to bukvalno nikada nije dogodilo.

Je li ovo sto se meni desava normalno? Ima li neko kome se isto desava? Imam 21 godinu.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Zasto nikad ne sanjam ??

Post od drbgd »

sanjate, ali se ne secate

sve je normalno
Odgovori