Zasto nikad nemam temperaturu?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 03, 2011 5:42 pm
Zasto nikad nemam temperaturu?
Imam jedno pitanje. Ja imam 20 godina a temperaturu sam zadnji put imala sa 11 ili 12 godina.. ne znam tacno. Sve u svemu kad se prehladim ili me uhvati neki virus imam sve simptome tipa kasljane, upala grla, curenje nosa ali temperaturu nikad nemam. Cak i kada sam imala anginu isto nisam imala temperaturu.. Znam kada je povisena temperatura da se tako organizam brani... ali sta znaci kad uopste nemam povisenu temperaturu kad sam bolesna? ali nikad nemam...
Re: Zasto nikad nemam temperaturu?
Danas sam se registrovala upravo zbog toga sto i mene brine sve sto si navela...
Naime, i ja sam za poslednjih 12-15 godina, samo jednom imala temperaturu i to dok sam bila u drugom stanju. U medjuvremenu, kada god dobijem neku prehladu ili imam neki virus pored uobicajenih simptoma osetim i malaksalost, ali T nemam nikada! Takodje, T moga tela iznosi u proseku 35,5 C (npr. danas mi je 35,2).
I jos nesto, je l na ovom forumu dr odgovara na pitanja ili se mi medjusobno igramo dr?
Najlepse se zahvaljujem na odgovorima!
Naime, i ja sam za poslednjih 12-15 godina, samo jednom imala temperaturu i to dok sam bila u drugom stanju. U medjuvremenu, kada god dobijem neku prehladu ili imam neki virus pored uobicajenih simptoma osetim i malaksalost, ali T nemam nikada! Takodje, T moga tela iznosi u proseku 35,5 C (npr. danas mi je 35,2).
I jos nesto, je l na ovom forumu dr odgovara na pitanja ili se mi medjusobno igramo dr?
Najlepse se zahvaljujem na odgovorima!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ima manje lekkara pa ne odgovaraju tako cesto...
mislim da je to normalno, da vam se nece nista desiti ako je temperatura niza od normalne...to bi znacilo da nije normalno ni kad ne povracamo, a drugarica nije povracala 15-16 godina...
nemojte se opterecivati sa tim stvarima, ako ste ok, ako nemate neko oboljenje onda vam je organizam takav i to je to...
mislim da je to normalno, da vam se nece nista desiti ako je temperatura niza od normalne...to bi znacilo da nije normalno ni kad ne povracamo, a drugarica nije povracala 15-16 godina...

nemojte se opterecivati sa tim stvarima, ako ste ok, ako nemate neko oboljenje onda vam je organizam takav i to je to...

Mozda imas jak imun sistem.Ja sam imao zapaljenje grla kijavicu i svasta jos a retko dobijem temperaturu.A i kad je dobijem temperaturu kratko traje legnem u krevet zaspim preznojim se 234 puta i ujutru se istusiram i kao nov.