Zaštita poslije antitetanusne vakciene.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Zaštita poslije antitetanusne vakciene.
Molim da mi odg. na pitanje kakve su zaštite kada se prime antitetanusne vakcine i koliko traju( šta smijem raditi, šta ne, koliko dugo nesmijem nešto jesti i piti, . . . ), jer sam nema 2 dana primio takvu vakcinu. Hvala.

- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Zaštita poslije antitetanusne vakciene.
Koliko imash godina, da li je ovo bila redovna vakcinacija ili si dobio vakciju zbog neke povrede?
Nema nikakvih ogranichenja shto se tiche hrane.
Nema nikakvih ogranichenja shto se tiche hrane.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ovo je redovna u 4 raz. srednje. Hvala bogu nema povrede.
- tamaraft
- Stalni član

Onda si zashticen sledecih 5-7 godina, zavisno od vakcine koju si dobio, poshto od 2005 postoji kombinacija vakcije koja daje zashtitu do 7 godina, mada chisto sumnjam da se njom vakcinishu deca u nashoj zemlji, tako da rachunaj da si siguran 5 godina
taman fakultet da zavrshis, diplomirash, zaposlish se 
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala na tome. Nego kakve su zaštite kada se prime antitetanusne vakcine i koliko traju( šta smijem raditi, šta ne, koliko dugo nesmijem nešto jesti i piti, . . . )?
- tamaraft
- Stalni član

Mislim da sam odgovor dala u prvom postu!