ZANIMA ME TESTIRANJE NA POLNO PRENOSIVE BOLESTI
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
ZANIMA ME TESTIRANJE NA POLNO PRENOSIVE BOLESTI
gde moze besplatno da se uradi anonimno testiranje na hiv i druge polno prenosive bolesti u beogradu , gde je najpouzdanije , i da me niko nista ne ispituje ako moze, pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: ZANIMA ME TESTIRANJE NA POLNO PRENOSIVE BOLESTI
Besplatno testiranje na HIV mozes da uradis svakog radnog dana u Studentskoj poliklinici, u Ul. Proleterskih brigada (ubi me sad ako mogu da se setim koji joj je novi nazivfiat napisao:gde moze besplatno da se uradi anonimno testiranje na hiv i druge polno prenosive bolesti u beogradu , gde je najpouzdanije , i da me niko nista ne ispituje ako moze, pozdrav

Na Studentskoj poliklinici je testiranje potpuno ANONIMNO ako ti tako zelis, ne moras davati nikakve podatke, vec samo sifru pod kojom zelis da ti se izdaju rezultati. Jedino se pre testiranja uradi mala anketa (ako zelis) tipa: koliko si partnera imala/o, analni sex, droge i to......ali nije obavezno. Svi su jako ljubazni i puni razumevanja i cine da se taj nepirjatan cin obavi sto lakse i sve krajnje profesionalno rade!!
Za sve ostale polne bolesti, mozes i u privatnim laboratorijama (jer ti za tamo ne treba nikakav uput) i niko te nista ne pita!