ZANIMA ME TESTIRANJE NA POLNO PRENOSIVE BOLESTI

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
fiat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 1:38 am

ZANIMA ME TESTIRANJE NA POLNO PRENOSIVE BOLESTI

Post od fiat »

gde moze besplatno da se uradi anonimno testiranje na hiv i druge polno prenosive bolesti u beogradu , gde je najpouzdanije , i da me niko nista ne ispituje ako moze, pozdrav
Ksenija72
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 3:28 pm

Post od Ksenija72 »

U Zavodu za zaštitu zdravlja u 29.novembru.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Za HIV sam čula da studentska poliklinika ima s'vremena na vreme uveče testiranje ,oni to valjda najave.I ,da ,besplatno je.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ZANIMA ME TESTIRANJE NA POLNO PRENOSIVE BOLESTI

Post od majja »

fiat napisao:gde moze besplatno da se uradi anonimno testiranje na hiv i druge polno prenosive bolesti u beogradu , gde je najpouzdanije , i da me niko nista ne ispituje ako moze, pozdrav
Besplatno testiranje na HIV mozes da uradis svakog radnog dana u Studentskoj poliklinici, u Ul. Proleterskih brigada (ubi me sad ako mogu da se setim koji joj je novi naziv :-? ). U koliko dodjes tamo do 9 (ili mozda cak 10) sati ujutru, rezultati su gotovi istog dana posle 15.00, a ako dodjes nakon tog vremena, onda budu gotovi sutradan.

Na Studentskoj poliklinici je testiranje potpuno ANONIMNO ako ti tako zelis, ne moras davati nikakve podatke, vec samo sifru pod kojom zelis da ti se izdaju rezultati. Jedino se pre testiranja uradi mala anketa (ako zelis) tipa: koliko si partnera imala/o, analni sex, droge i to......ali nije obavezno. Svi su jako ljubazni i puni razumevanja i cine da se taj nepirjatan cin obavi sto lakse i sve krajnje profesionalno rade!!

Za sve ostale polne bolesti, mozes i u privatnim laboratorijama (jer ti za tamo ne treba nikakav uput) i niko te nista ne pita!
Odgovori