Vec nekoliko godina imam problema sa levim okom, dijagnoza zamucenje roznjace i na pregledima je receno
je konstatovano da je neophodna transplantacija roznjace. Upotrebljavao sam kapi Prednizolon,
i mast za oci 0.5% Nacl. Stanje se bilo popravilo, vid je bio mutan, ali sam mogao sa male udaljenosti da
procitam i sitnija slova. Zadnjih meseci stanje se pogorsalo, vid je veoma mutan, donja trepavica mi drhti
i pretpostavljam da je rec o ocnom prititku i glaukomu. Za koji dan idem na pregled, ali pretpostavljam da cemi samo
ponovo prepisati kapi i mast koje sada koristim, pa me interesuje ima li neki efikasniji lek za ocni pritisak?
Zamucenje roznjace, glaukom, ocni pritisak
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da ovaj lek huma zolamid i moja mama koristi asopt ili azopt kapi ( kostaju 1100 din i ima ih u svim bolje snabdevenim apotekama). Nemoj te gubiti nadu i borite se sa tim, ako je za moju mamu bilo spasa, za svakog sa verom ima. Nemoj te uzimati lekove napamet, izmerite ocni pritisak, to nije nista komplikovano. Ako vam nije tesko napisite odakle ste.
joldicka napisao:Da ovaj lek huma zolamid i moja mama koristi asopt ili azopt kapi ( kostaju 1100 din i ima ih u svim bolje snabdevenim apotekama). Nemoj te gubiti nadu i borite se sa tim, ako je za moju mamu bilo spasa, za svakog sa verom ima. Nemoj te uzimati lekove napamet, izmerite ocni pritisak, to nije nista komplikovano. Ako vam nije tesko napisite odakle ste.
Hvala na pomoci, ja sam iz Banata iz sela Jasa Tomic, koje je, verovatno ste culi, prosle godine dva meseca bilo poplavljeno