(pod pretkostavkom da su u pitanju vene, s obzirom da se na dva mesta naziru, da su bolovi cescii jaci pred menstruaciju ili za vreme menstruacije, leti...pogotovo kad su jako visoke temperature, posel duzeg nosenja visokih stikli, a u skroz ravnoj obuci kao sto su baletanke, nemogu napraviti ni deset metara a da nepocnu da me bole(tako da ih vise ni nenosim))
Doktorka me je poslala na neke analize krvi i urina..(e sad nemogu napisati celu analizu posto sam vec odnela rezitate, misleci da ce mi ona sve objasniti

Kad sam odnela analize pitala me je pre koliko je bila posledja menstruacija(krv je vadjena otprilke na polovini ciklusa) i da li mi je nekad radjeno snimanje unutrsnjih organa(ne), rekla da pijem uvin caj i da za koji dan ponovim analizu urina...
Ono cega se secam sto se analize krvi i urina tice je sledece:
Sedimnetacija 13 (normalan od 2 do 12)
Gvodje 11.1 (normalno od 9 cini mi se da je pisalo...inace sam bleda i oduvek imam nizak nivo gvodja...i u trudnoci sam ga pila i klinac ga je kasnije pio sa 8-9 meseci)
Ostalo je sve u granicama normale..stim da su jos neke stvari bile blize donjoj granici, ali nesecam se sta...
Urin zamucen i kiseo...cini mi se da sam negde citala da zamucen urin ukazuje na upalu bubrega....(to sam citala posto sam pre par meseci imala povremeo peckanje pri seksulanom odnosu i ponekad pri mokrenji i nekim polozajima sedenja...obratila sam se ginekologu...na pregledu je sve bilo u redu...jedino sto mi je materica malo zavaljena... i brisevi su bili u redu , radjen je i papa test, i to uredu....to peckanje je kasnije nestlo samo od sebe)
E sad zanima me da li lose funkcionisanje bubrega moze da prouzrokuje bol u nogma?
Da li uopste takav opis urina ukazuje na lose funkcionisanje bubrega?
Sta sve moze da utice na bol u nogama, osim prekomerne fizicke aktivnosti(u smislu dugog stajanja , setanja, sedenja)...da li disfunkcija nekih drugih organa moze da se manifestuje kao bol u nogama?
Kako se lece vene u nekom pocetnom stadijumu?