Zamucen i kiseo urin

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
lelejn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 5:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Zamucen i kiseo urin

Post od lelejn »

Otisla sam kod doktora opste prakse zbog periodicnih bolova u nogama...

(pod pretkostavkom da su u pitanju vene, s obzirom da se na dva mesta naziru, da su bolovi cescii jaci pred menstruaciju ili za vreme menstruacije, leti...pogotovo kad su jako visoke temperature, posel duzeg nosenja visokih stikli, a u skroz ravnoj obuci kao sto su baletanke, nemogu napraviti ni deset metara a da nepocnu da me bole(tako da ih vise ni nenosim))
Doktorka me je poslala na neke analize krvi i urina..(e sad nemogu napisati celu analizu posto sam vec odnela rezitate, misleci da ce mi ona sve objasniti :wink: ...ali nije) i dala mi sinedol gel da mazem...
Kad sam odnela analize pitala me je pre koliko je bila posledja menstruacija(krv je vadjena otprilke na polovini ciklusa) i da li mi je nekad radjeno snimanje unutrsnjih organa(ne), rekla da pijem uvin caj i da za koji dan ponovim analizu urina...
Ono cega se secam sto se analize krvi i urina tice je sledece:

Sedimnetacija 13 (normalan od 2 do 12)

Gvodje 11.1 (normalno od 9 cini mi se da je pisalo...inace sam bleda i oduvek imam nizak nivo gvodja...i u trudnoci sam ga pila i klinac ga je kasnije pio sa 8-9 meseci)

Ostalo je sve u granicama normale..stim da su jos neke stvari bile blize donjoj granici, ali nesecam se sta...

Urin zamucen i kiseo...cini mi se da sam negde citala da zamucen urin ukazuje na upalu bubrega....(to sam citala posto sam pre par meseci imala povremeo peckanje pri seksulanom odnosu i ponekad pri mokrenji i nekim polozajima sedenja...obratila sam se ginekologu...na pregledu je sve bilo u redu...jedino sto mi je materica malo zavaljena... i brisevi su bili u redu , radjen je i papa test, i to uredu....to peckanje je kasnije nestlo samo od sebe)

E sad zanima me da li lose funkcionisanje bubrega moze da prouzrokuje bol u nogma?
Da li uopste takav opis urina ukazuje na lose funkcionisanje bubrega?
Sta sve moze da utice na bol u nogama, osim prekomerne fizicke aktivnosti(u smislu dugog stajanja , setanja, sedenja)...da li disfunkcija nekih drugih organa moze da se manifestuje kao bol u nogama?
Kako se lece vene u nekom pocetnom stadijumu?
lelejn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 5:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od lelejn »

evo ponovljenih rezultata urina...valjda ce sad moci neko da mi ih protumaci
izgled zamucen
krv -
bilirubin -
urobilinogen normalan
aceton -