Zamor, glavobolje, osamucenost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Lion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 1:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Zamor, glavobolje, osamucenost

Post od Lion »

Molim za savet. Na osnovu rentgen-skih snimaka C kicme i oscilografije na gornje ekstremitete konstatovan mi je Syndroma cervicalis chronica TOS bilateralis polyarthralgia. EMNG nalaz na gornje ekstremitete ukazuje na prisustvo neuralne lezije blazeg stepena po tipu aksonopatije uslovljene radikularnim promenama u C regiji. Na C7 postoje masivniji transverzalni nastavci obostrano, ispravljena C lordoza, unkartroticne promene na donjim C prsljenovima.

Pored glavnih simptoma trnjenja ruku, zatezanja u vratnim i ramenim misicima javlja se konstantan umor, pospanost, i jaka osamucenost tokom celog dana vec dve godine unazad - manje vise svaki dan (mucnine ponekad).Budim se sa glavoboljama i veoma umoran pa dobar deo dana provodim odmarajuci.Pri fizickoj aktivnosti lice mi se jako zacrveni, krv mi jurne u glavu i bude mi bolje ali to kratko traje.Imam cudan osecaj umora u grudima i ponekad lupanje srca.Cesto osecam pulsiranje u glavi.

Zbog ovakvih simptoma isao sam i kod kardiologa. Ustanovljeno mi je baloniranje prednjeg mitralnog kuspisa za sta mi je receno da "to nije nista". Adeno virusi 1/64, Bris grla i nosa ok.Analiza krvi je bila uvek u redu.

Da li je moguce da sve ovo potice od vrata ili bi moglo biti jos nesto?[/b]
Odgovori