Zakacio mladez brijacem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2017 6:28 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Zakacio mladez brijacem
Zdravo. Dok sam se brijao juce slucajno sam presao preko mladeza (za koji nisam ni znao da je tu). Nije krvario ilit ako nesto, ali cini mi se da je sad poceo da pecka malo kad se bas dira... Je l' ok? 

Re: Zakacio mladez brijacem
Ortak opusti se, to je obican "mit" o mladezima, kao zakacio sam mladez dobicu rak... licno sam pitao dermatologa u vezi kad se zakaci mladez da li se dobija rak... nasmejao se i rekao u obican mit... inace taj dermatolog je veoma strucan...opusti se to su lazi.. ja sam licno 5 mladeza skinuo sa glave, da mogu da je brijem posto sam celav, inace sam isto stalno kacio mladeze... onda sam resio da odem kod dermatologa da mi da uput za hirurgiju da mi skinu mladeze... inace pregledace ti mladez dermoskopom da vidi da li ima nekih promena i slicno...zaomlis da ti da uput , uzmes uput i skines taj jedan mladez ili 2 koliko vec imas ne znam... ali sustina ovoga je da se opustis nece ti nista biti,,
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Могао би мало да га мажеш прополис кремом на пример од "Пчеларске куће Ковачевић".
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Ta prica sa povredjivanjem mladeza i dobijanjem raka je mit.Jer samo ako je mladez "los" tj potencijalni melanom..povredjivanje bi mozda ubrzalo delovanje.Svakako ako je obican mladez nista ti biti nece.Nekoliko puta mi se desavalo..cak i raskrvarila mladez..i nista..malo kremice i zaraste i sve ok.Idi kod koznog koji ce ti pregledati mladeze dermoskopom.Dermoskopom se mogu uociti izmenjeni..sumniivi mladezi tj promene na kozi.