Ja sam zapravo zabrinuta zbog decka...i to je glavni razlog registovanja na ovaj forum,jer nadam se da cemi bar neko pruziti shvatljiv odgovor posto je njegova situacija totalno zbunjujuca...

OPISACU JE UKRATKO!
Naglasila bih da ima 22 god.Pre 3god. iznenada je dobio bolobe sa desne strane u predelu jetre,kao i pri dnu trbusnog dela.Organizam mu nije podnosio alkohol,gazirane sokove,lekove...ujutru kada se budi lupa mu srce ima pritisak u glavi,gastritis,naravno pre nije imao te probleme,Zabrinut otisao je kod lekara i tada pocinju pregledi...Krvna slika...ODLICNA!Urin...takodje...zbog bolova radi ultra zvuk stomacnog dela...SVE MU U REDU!Radi test na AIDS...NEGATIVAN...Test na Hepatitise zbog izrazitih bolova sa desne strane u predelu jetre...NISTA!Gutao sondu...SVE U REDU!Test na Helikobakteriju...predpostavljate...

NISTA!I na kraju posto stvarno nismo znali sta cemo,jer je njemu lose,svakim danom sve gore...Uradili smo skener u tom predelu gde ga boli i celog stomaka...misleci da ako je nesto u pitanju tu ce se videti sigurno!!!NARAVNO SVE JE U REDU!U Klinickom centru su sumnjali da je jak Gastritis pa su mu propisali jake doze OMeprola i Cisapa,on ih je pio koliko je mogao.posto posle izvesnog vremena mu je pocinjalo da se vrti u glavi od njih,jednostavno je osecao da mu neprijaju i prestao je sa uzimanjem!Svaki dan mu je lose,tesko u organizmu,boli ga i glava,nocu se preznojava,ja predpostavljam da mu je to u podsvesti strah i briga u vezi svog zdravlja...Vise ne zeli da ide kod lekara,jer jednostavno na zna sta jos treba da uradi da bi utvrdio,od cega potice sve to!
Zamolila bih Vas sve sto procitate da date neko misljenje!
Ja nekada mislim da mu je to i na psihickoj bazi,jer je kao dete izbegao sa Kosova,mozda se to odrazilo na njegov organizam?
Molim Vas jer stvarno ne znamo sta da radimo...