Yohimbin

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sasha_31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 1:11 am

Yohimbin

Post od sasha_31 »

Pozdrav korisnicima foruma i lekarima.
Zanima me da li je neko koristio Yohimbin kao pomocno sredstvo protiv erektilne disfunkcije,kakvi su odgovori na terapiju istim i postoje li kontraindikacije i nezeljena dejstva uzimanja preparata?
Hvala svima. Pozdrav.
flamingos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 4:20 am

Post od flamingos »

ne postoje nezeljena dejstva,ja sam uzimao na svoju ruku,popio sam smao jednu bocicu,i kasnije je sve bilo OK

Imash pojacanu jutarnju erekciju,bolju prokrvljenost penisa...

a uzeo sam ga iz razloga shto sam imao neuspeh sa jednom devojkom,i upao sam u krizu,ali sad je sve OK!
sasha_31
Novi član
Novi član

Post od sasha_31 »

Zahvaljujem...
reggacci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 8:26 am

Re: Yohimbin

Post od reggacci »

Dali je yohimbin ili yohambin
KapiKachu86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 2:54 pm

Post od KapiKachu86 »

Treba razlikovati Yohimbine HCL sto je lek i suplement Yohimbe koji se moze kupiti jos ponegde u prodavnicama za bodybuilding, inace sam cuo da je svrstan u red doping sredstava i da je odnedavno zabranjen za uvoz.

Yohimbe sadrzi samo mali procenat - oko 2% alkaloida Yohimbine HCL, ostalo su neki drugi alkaloidi, pa se zato treba unositi u znatno visim dozama, reda 760mg 1-2 puta dnevno.
sasha_31
Novi član
Novi član

Post od sasha_31 »

Ispravno. Samo Yohimbin HCL deluje kao lek iliti pomocno sredstvo ali ga je jako tesko naci na trzistu. Osali oblici su suplementi oznaceni kao doping sredstva. Ima ih jos na trzistu ali je prisutna jako mala jolicina yohimbina kao aktivne supstance u svim tim splacinama koje se nude.
KapiKachu86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 2:54 pm

Post od KapiKachu86 »

a da i da odgovorim na sashinu temu,

ja sam koristio Yohimbe od dva razlicita proizvodjaca i u oba slucaja nisam imao nikakvu posebnu rekciju cak ni sa dozama od preko 2250mg odjednom sto je otprilike dvostruka ili trostruka dnevna preporucena doza tako da nisam hteo dalje da egzibicionisem.
ne verujem da je preparat los, radi se u oba slucaja o respektabilnim proizvodjacima ali jednostavno na mene ima malo efekta, jedino sto sam primetio malo podignutu budnost, na erekciju nije imalo efekta.
sasha_31
Novi član
Novi član

Post od sasha_31 »

Slazem se. I u mom slucaju sve kombinacije sa Yohimbinom bile su gubljenje vremena i para. Trazimo dalje...
Odgovori