Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pozdrav , imam 15 godina idem u osnovnu skolu.Pa sam se registrovo na ovaj forum da vas upitam nesto posto imam problema sa srcem " lupanje " i ziganje u srcu , pa sam lezio u bolnici 5 dana posmatrali me itd .. Oni su otkrili da imam WVP Sindrom sto nije opasno moze se ziviti sa tim al imati lupanje srca.Pa sam isao privatno radio holtere snimanje srca 24h pa se je i to snimalo i isam sam privatno ovoj doktorici da ocita nalaz i ona je rekla da to nije opasno bash da trebam piti " Atenolol " sto mi je mama kupila i josh ne smijem da pijem uz svoju ruku .. sada imam za 3dana zakazan pregled kod pedijatra pa da mi preporuce lijekove neke za srce.Ako mi ne budu lijekovi odgovarali radit ce mi Elektrofiziologiju srca pa vas pitam sta vi mislite o ovome mome stanju hoce li se sve fino zavristi i to.Ako mi budu radili elektrofiziologiju srca pa da mi vi kazete jeli to opasno moze li mi se ista desiti i to .. Posto sam ja josh dijete i ja to neznam fino objasniti kosto moja mama zna pa da mi vi reknete da li se moze ista desiti .. Ja bi zamolio da se jave ljudi koji imaju istu dijagnozu ko ja.. Unaprijed Hvala
nisam bas vjesta na PC
meni je 60 god. i imam WPV sindrom
prvi put registriran sa 15 god.
prošla sam tad svasta da bi se to samo od sebe smirilo do moje 47god
tad su pceli ponovo ataci
imam puno iskustva s tim jer sam svakodnevno imala napade zestoke koji su znali trajati do 30 min
sad mi je dobro, ali ovo ljeto mi je bilo najteze
pijem sotacor tablete od 80mg x1 ali mislim da to ne pomaže bas puno
puno sam se interesirala o operaciji ali ja se za to nisam odlucila niti bi
iz mog iskustva mogu reci da WPV sindrom nesto pokrene na pr:
- pubertet
- klimakterij
- stres
- pomanjkanje elektrolita u krvi
- direktni dodiri tijela sa elektro impulsima
- neki ljekovi
- alergije
do sada sam ja na to reagirala
ako te bilo sto interesira pitaj, a moze me i tvoja mama nazvati na mob 0914118022 rado cu pomoci
ne zuri s operacijom mislim da ce to proci
da li su te naucili kako da zaustavis napad?
ja vozim auto i ako dobijem napad zaustavim se pijem vodu i trudim se da ga zaustavim kako vidis ide mi, a cijelo ljeto sam bila na barci, kupala se uza sve napade
mozda si se zaljubio?!
hajde zivi zivot bit ce sve dobro
znam kako ti je, jer zivim s tim godinama
s obzirom da sam seprtlja na PC javi mi dali si ovo dobio