Vucic

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
jafforidza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 13, 2016 7:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Vucic

Post od jafforidza »

Vucic je stand up komicar, dosta ljudi ne znaju, te ovamo te ga pljuju te hvale, ovi ga brane, ovamo,onamo, i ne znaju sta je, te radi za masone,te ovo,te pre je bio protiv evo sad da vam objasnim sta je,on je stand up komicar i to najbolji kod nas,evo bio je obecao beograd na vodi,nista autoput do crne gore,nista,sad je obecao stanovi po ceni kvadrata tristaosamdeset sedamsto hiljada stanova, to je klasican stand up i mislim da je on najbolji stand up komicar kod nas, dosta ljudi misli kao jaooo on laze on ovo on ono, ne, covek je stand up klasican i super je, najbolji kod nas i on ne voli konkurenciju, vidite da je zabranio sve zabavne emisije i razgibavanje i brakusa i lunu lu i sve sto je bila neka zabavn emisija zato sto ne voli konkurenciju da bi bio najbolji i on nije zabranio ni jednu stranku ili nesto, znaci on je stand up komicar, e sad pise mu politicar pa ljudi misle politicar, isto ko meni, meni nigde ne pise da sam voditelj i nece da me zovu da budem voditelj nego zovu ove glumce sto rade u pozoristu da budu voditelji i da glume, a ne zovu mene, e i tako ne pise ni meni voditelj tako i njemu pise vucic politicar i ljude misle politicar,znaci treba da se gleda sta covek radi i pa i ono sa arapima isto bilo, sledece sto ce da kaze je da ce da zaposli 2 miliona ljudi u fabriku sirine 400 metara i gde cemo da pravimo lansirnu rampu za mars i da izvozimo delove natu i amerikancima, tako da je covek za mene broj 1 pa onda ide edi marfi, ali meni je zao ljudi sto ga ozbiljno shvataju jaoo on je rekao ovo ono je rekao onooo i kao pljuju ga, sto pljujete coveka on je stand up komicar , svaki dan nesto i svaki dan nekom nesto lose kaze te dacicu te ovom te onom, svaki dan ima neku zrtvu da kaze e tebi nevalja ovo tebi nevalja ono i ljudi to ozbiljno gledaju, meni je to super stand up i mislim da je on bolji od ovih sto postoje standaperi, ti odes tamo..ja sam bio jednom gledao,dosadno neki pricaju viceve pricaju bezveze, ovo je klasican stand up beograd na vodi, 100 hiljada novih stanova, lansirna rampa za mars, onda da izvozimo nuklearne bombe, da se napravi velika fabrika to ce sledece da kaze, onda da ce arabljani da daju kredit, onda da mi pozajmimo pare mmf-u to ce sledece da kaze to je bre ljudi kasican stand up sta vam je,, nemojte ljudi da me razocaravate i vas koficient inteligencije da kao on laze on ovo on ono, covek je super i zakon i tako da to je to, eto to sam hteo da vam kazem da kazem ko je taj covek posto neki ga mrze neki ga vole
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Vucic

Post od aaaca »

А због чега се не смејемо?!
jafforidza
Novi član
Novi član

Post od jafforidza »

nema sta da se smejes to ti je sto ti je, istina zalos
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па какав је то онда комичар ако се не смејемо?
jafforidza
Novi član
Novi član

Post od jafforidza »

zato sto jos nisi prihvatio cinjenicu da je stend ap komicar,i dalje mislis da je politicar
Odgovori