vrucina i crvenilo lica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 10, 2016 1:14 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
vrucina i crvenilo lica
Od par meseca unazad pocela je uglavnom uvece bez razloga da me izbija vrucina i crvenilo u obrazima i to traje neko vreme nekad manje nekad vise..sat , dva.Radeo sam skoro sve analize krvi , mokracu , brisevi , snimao sam stitnu zlezdu i skoro celo telo pod ultrazvuk u sve je u redu.Jedna doktorka mi je rekla da je to zbog pritiska ,medjutim pritisak je gornji 120-135 , donji oko 70 , otkucaji oko 70 , tako da nije to , jedan drugi doktor mi je objasnio da kao tokom perioda zivota postoje nekve dve vrste necega, valjda je rekao neki latinski naziv ne mogu da se setim kako se zove , i da to vremenom preovladava i da sam ja sad upao u tu fazu i da to nista nije cudno... Ne znam ni ja sta vise da mislim , stvarno cudno , bas je neprijatan osecan kao da sam glavu stavio u rernu i crven ko paradajz kada mi se to desi..Pa bi zamolio za neki komentar ako je neko imao slicno iskustvo ili nesto zna o tome , hvala unapred...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: vrucina i crvenilo lica
Где ти се то дешава и у каквим околностима?
-
- Novi član
Kad dodjem kuci s posla , dakle kod kuce ,uglavnom posle 21h i to bude neko vreme i posle prodje..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Знам за два могуће узрока. Први је да немаш довољно кисеоника у кући. То ћеш лако елиминисати као узрок ако добро луфтираш просторије у којима боравиш.
Други и мени вероватнији узрок од оног првог је да ти осветљење у кући није адекватно. Вероватно имаш плаве очи па си осетљив на лошије светло у просторији.
Други и мени вероватнији узрок од оног првог је да ти осветљење у кући није адекватно. Вероватно имаш плаве очи па си осетљив на лошије светло у просторији.
-
- Novi član
Nije druze , hvala u svakom slucaju..
evo nasao sam jedan slucaj kao moj , nisam jedini , nadam se da ce i mene proci..ovo je neka visa sila definitivno xD
pitanja-odgovori/vrelina-licu-t46318.html
evo nasao sam jedan slucaj kao moj , nisam jedini , nadam se da ce i mene proci..ovo je neka visa sila definitivno xD
pitanja-odgovori/vrelina-licu-t46318.html
To najvise lici na rozaceu. To je kozno oboljenje, tako da bi najuputnije bilo da posetis dermatologa.
Vazna je nega lica, potrebna je blaga kozmetika.
Mozes da probas sa skinoren kremom dva puta dnevno i neka krema za negu, ukoliko novac nije problem LRP Toleriana ultra.
Vazna je nega lica, potrebna je blaga kozmetika.
Mozes da probas sa skinoren kremom dva puta dnevno i neka krema za negu, ukoliko novac nije problem LRP Toleriana ultra.