vrtoglavice i jos vrtoglavica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
vrtimise
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 28, 2012 5:44 am

vrtoglavice i jos vrtoglavica

Post od vrtimise »

Imam 32 godine. Vrtoglavice (nestabilnost) i bolove u grudima i zujanje u usima imam ravno godinu dana.
Od pregleda uradio mri glave, mri vratne kicme, orl, kardiolog 40 puta od toga 10 puta test opterecenja, neurolog, neurohirurg, opsta praksa, homeopata. Cca jedno 3000 eura pregleda i nista. I dalje mi nije dobro. Imam i konstantan strah da cu riknuti i sl. Pritisak 115/75 uglavnom. Nema sta nisam bio ginko, stugeron, miligama you name it. Da ne mogu da disem i imam stalno knedlu u grlu. Ovo mesto tj ovaj forum mi je jos ostao da pitam koji mi je? Ne mogu da stojim u mestu duze od 2 minuta. Odlucio sam ako mi neko ne bude dao konkretnu dijagnozu da skocim sa mosta. U zadnjih godinu dana sam 30 puta izasao iz kuce. Isao sam na fiz terapije, akupunktura i samo mi jos gore pd toga. Rekli su mi da imam cervikalni sindrom. Neurohirurg mi kaze da ne mogu da imam tako jake simptome od toga, u ostalom to takoreci svi imaju. Pomazite il odok u Dunav. Krvna slika kao kod vrhunskog sportiste, masnoce nemam, bilirubin ok, enzimi jetre fabrika.Svi nalazi titop. Pomaze mi kad lezim na ledjima i kad se rokam demetrinom.
Whit3Wolf
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 10:09 am

Re: vrtoglavice i jos vrtoglavica

Post od Whit3Wolf »

Ja imam problem sa malom vrtoglavicom (ošamućenost) i to u večernjim satima uglavnom, kad sam umoran i kad mi se mnogo spava...
Imam nekih problema sa anksioznošću...
Jel si pao neki put od te vrtoglavice?
Jesi li povraćao?
Ali s' obzirom na sve, nije kraj sveta, i to može da se reši.... Jer neko bi bio srećan da ima probleme kao ti... ;)
Odgovori