Vrtoglavica :(
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Vrtoglavica :(
Da li je vrtoglavica, nestabilnost pri hodu i propadanje/tonjenje simptiom anksioznosti? posto me to muci u zanjih nekoliko dana..
Re: Vrtoglavica :(
Sama anksioznost/akutni stres itd.. ima poprilicno negativan efekat na ceo organizam, a samim tim i na neuroprenosnike, hormone, a indirektno (najvise kroz hormone) i na elektrolite, kalijum itd- i kad je nivo ovih nizak onda se desavaju vrtoglavice, cak i nesvestica kod naglog ustajanja, slabost u misicima i generalna slabost, ponekad i povracanje i cak i proliv itd...
Uglavnom- trebas otici kod endokrinologa da on pogleda par stvari, a i kod pishooga/psihijatra i sa njim da poradis na anksioznosti.
Trenutno mi se cini da ti podcenjujes problem, i lenj si da radis na sebi a ni tvoj lekar nije dovoljno zainteresovan, otklananje simptoma nece resiti problem- moras naci izvor problema i onda ga eliminisati.
Uglavnom- trebas otici kod endokrinologa da on pogleda par stvari, a i kod pishooga/psihijatra i sa njim da poradis na anksioznosti.
Trenutno mi se cini da ti podcenjujes problem, i lenj si da radis na sebi a ni tvoj lekar nije dovoljno zainteresovan, otklananje simptoma nece resiti problem- moras naci izvor problema i onda ga eliminisati.
Re: Vrtoglavica :(
Da sve je tacno, nazalost, kad sam vec pokrenuo temu ja sam radio skener glave pre 3 meseca sve je cisto nema nikakvih problema, al poceo sam da dobijam neki cudan osecaj noge tesko pomeram kao da nisu moje mnogo su teske dok hodam i to mi pravi problem jedva pomeram noge kao da imam tegove oko njih i ta nesvestica i vrtoglavica koja me prate uz to
uvek se plasim da nije nesto najgore tipa mozdani uda ili slicno nesto i onda se jos vise uspanicim, ali to bi se videlo nesto na skeneru zar ne?