vec nedelju dana mi e javlja vrtoglavica,vadila sam krv i sve je odlicno....radila sam jos neke analize i sve je ok....malo sam pod stresom,ako se to tako moze nazvati i u frci sam jer se blizi prijemni.da li moze to da utice ili ima nest drugo???????????????/
MOLIM ZA ODGOVOR....HVALA UNAPRED........
VrToGlAvIcA
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
a kakve su to sve analize radjene?
Samo krvna slika ili josh neshto? Secer? RTG vratne kichme? Kolor dopler krvnih sudova vrata i glave? Pregled kod neurologa?? Da si ste trudni? Da li ste anemichni? Da li ste inache panichar i tako reaguje vashe telo na stresne situacije?
Samo krvna slika ili josh neshto? Secer? RTG vratne kichme? Kolor dopler krvnih sudova vrata i glave? Pregled kod neurologa?? Da si ste trudni? Da li ste anemichni? Da li ste inache panichar i tako reaguje vashe telo na stresne situacije?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
trudna nisam,anemicna jesam,a zavisi od situacije u kojoj se nadjem,mada cest se nerviram u poslednje vreme zbg gluposti,a na krajui smirirm se kada se isplacem................a desava se i das e razbolim ponekad.......tamaraft napisao:a kakve su to sve analize radjene?