Vrtoglavica, grč u obe noge, hladan znoj....
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Vrtoglavica, grč u obe noge, hladan znoj....
Zdravo svima! Ovako, sinoć sam legao jako rano jer sam noć pre spavao samo 3 sata a posle radio ceo dan na nogama, kad sam došao kući samo proverio mejlove i legao da sapvam oko 19h i ako ja ležem oko 22h. Negde oko 20:30 sam se probudio i odjednom grč u obe noge, nikad jači i nikad nisam imao u obe noge i ustadoh misleći da će biti bolje kad ono još poče da užasno pišti u ušima, vrtelo se u glavi užasno, jaka slabost, mučnina i oblio me ledeni znoj sav sam bio mokar, sve je prošlo za oko 5-10 min ali sam se baš ozbiljno zabrinuo. Inače ja imam dosta bolesti, pored astme koju imam skoro od rođenja imam i kifo skoliozu za koju dr na KC Srbije kaže da mora operacija ali ne na KC Srbije pošto je previše kriva nego da idem na VMA ili Ortopetsku bolnicu Banjica, takođe imam cervikobrahijalgiju, uklještenje u lumbalnom delu, kamen od 2 cm u bubregu, hemangiom na jetri.... a od pre 2 godine sam otkrio da imam i visok pritisak, pretprošle nedelje imao sam 161/110 i ako sam pre imao nizak pritisak, doktor prepisao prilenap i Diunorm. Elem, sad ne znam da li je neko od mojih hroničnih problema uzrok ovome ili nešto drugo. Ako neko može da mi kaže šta bi moglo da bude ili da me posavetuje bar koje analize da uradim. Unapred hvala.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Vrtoglavica, grč u obe noge, hladan znoj....
Вероватно си претерао са тим твојим послом а има везе са циркулацијом у ногама.
Пробај да сисаш Хемофармове ориблете Пантенола. Првих пар дана сисај по две-три дневно, а после по једну дневно. Мени једино то помаже против грчева у мишићима и помогне већ другог дана.
Узрок грчева у мишићима може да буде и мањак магнезијума и лоша прокрвљеност. Могу да буду и вене у питању.
Пробај да сисаш Хемофармове ориблете Пантенола. Првих пар дана сисај по две-три дневно, а после по једну дневно. Мени једино то помаже против грчева у мишићима и помогне већ другог дана.
Узрок грчева у мишићима може да буде и мањак магнезијума и лоша прокрвљеност. Могу да буду и вене у питању.
Hvala na savetu. Dok sam čekao odgovor apotekarka koja svraća u radnju da neštop kupi mi rekla da ako uzimam Diunorm lek za izbacivanje tečnosti da moram da uzimam i kalijum a doktor nije rekao da to uzimam a ovo pijem 14 dana. Najverovatnije je to ali ću ja da saznam još kad uradim analizu u laboratoriji i vidim da li i čega imam manjka od tih elemenata/elektrolita
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Лабораторијске анализе у највећем броју случајева нису меродавне за стање витамина и минерала у организму, осим у екстремним случајевима који су толико ретки да су занемарљиви.
Иначе лекар ти није рекао ни то да се диуретици смеју пити највише два дана седмично.
Иначе лекар ти није рекао ни то да се диуретици смеју пити највише два дана седмично.