vrtoglavica, jaka glavobolja, neravnoteža...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Roxanda‚
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2014 6:44 pm

vrtoglavica, jaka glavobolja, neravnoteža...

Post od Roxanda‚ »

Od marta meseca pokušavam da shvatim razlog mojih problema i način na koji mogu da se lečim, pa sam rešila da probam i ovde.
Počelo je u martu, iz čista mira, na poslu. Prvi simptom je trnjenje desne ruke, a nakon toga: peckanje lica, vrtoglavica, neravnoteža pri hodu, jaka glavobolja, nesvestica, zamagljen vid, loša koncentracija, malaksalost, lako umaranje, slabost, nenaspavanost (koliko god dugo spavala), visok pritisak, lupanje srca, itd....
2 meseca su me razvlačili od lekara do lekara, radia sam krvnu sliku, EKG, kolor dopler, proveravala sam štitnu žlezdu, posetila neurolga, endokrinologa, kardiologa, itd, i niko mi nije rekao ništa jer su svi nalazi bili uredni. Nakon toga, otišla sam kod privatnog neurologa koji mi je postavio dijagnozu : napad panike; i dao mi 2 antidepresiva i sedativ da pijem u kobinaciji. Nakon 3 meseca na lekovima sam počela da spavam 20 sati dnevno, nisam imala apetit, povraćala sam, počela sam da se gojim, i nisam mogla da se setim predhodnog dana, a kamoli predhodnog perioda, tj, ceo taj perod mi je u magli. Posetila sam drugog lekara, neuropsihijatra, koji je smatrao da je dijagnoza omašena i skinuo me sa tih lekova. Nakon toga sam posetila još doktora, ali niko ne ume da mi kaže zašto se to dešava.
Od simtoma su trenutno najviše prisutni: vrtoglavica, jake glavobolje, peckanje ruku i lica, loša koncentracija i zamagljen vid, neravnoteža.
Ako neko ima neku ideju ili predlog koga bih mogla da posetim- kontaktiram, ili šta bi to uopšte moglo biti, neka napiše.
Hvala! :wink:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: vrtoglavica, jaka glavobolja, neravnoteža...

Post od aaaca »

Ваљда су ти проверавали шећер. Да ли је у реду?
Korisnikov avatar
cikala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 6:00 am

Post od cikala »

ja imam preporuku,ali je taj dr u klin.centru banja luka
Roxanda‚
Novi član
Novi član

Post od Roxanda‚ »

Jesu, naravno, sve je ok sa secerom. Takodje, cela krvna slika je ok.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

По мени остаје само једна ствар - проблем са мишићима раменог појаса и горњим делом кичме. Због сталног грча у мишићима ремети се крвоток према глави и повећава притисак на нервна влакна па се дешава то што си описала. Због укљештења на неком од спојева ребара и кичме може свашта да се догоди са нервима.

Погледај на мом сајту www. aca. rs шта сам писао у Савети, Здравље под Рамена-рачунари и под Кичма. Фали још неких ствари али не стижем да их напишем.
Roxanda‚
Novi član
Novi član

Post od Roxanda‚ »

To ima logike, jer se pocelo desavati od kad sam pocela da radim u kancelariji, po 12 sati za kompjuterom, a pri tom sedim na jako losoj stolici. Meni samo nije jasno kako ti niko nije primetio do sad... Mozda ih ne interesuje :)
Hvala puno :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Тако нешто ће да примети само 5% лекара.

Столицу промени макар је сама платила. Најбоље су оне са четири стабилне ноге, без точкова; нешто овако: http://www.formaideale.rs/artikal/konfe ... lica-k2-3/
Odgovori