Počelo je u martu, iz čista mira, na poslu. Prvi simptom je trnjenje desne ruke, a nakon toga: peckanje lica, vrtoglavica, neravnoteža pri hodu, jaka glavobolja, nesvestica, zamagljen vid, loša koncentracija, malaksalost, lako umaranje, slabost, nenaspavanost (koliko god dugo spavala), visok pritisak, lupanje srca, itd....
2 meseca su me razvlačili od lekara do lekara, radia sam krvnu sliku, EKG, kolor dopler, proveravala sam štitnu žlezdu, posetila neurolga, endokrinologa, kardiologa, itd, i niko mi nije rekao ništa jer su svi nalazi bili uredni. Nakon toga, otišla sam kod privatnog neurologa koji mi je postavio dijagnozu : napad panike; i dao mi 2 antidepresiva i sedativ da pijem u kobinaciji. Nakon 3 meseca na lekovima sam počela da spavam 20 sati dnevno, nisam imala apetit, povraćala sam, počela sam da se gojim, i nisam mogla da se setim predhodnog dana, a kamoli predhodnog perioda, tj, ceo taj perod mi je u magli. Posetila sam drugog lekara, neuropsihijatra, koji je smatrao da je dijagnoza omašena i skinuo me sa tih lekova. Nakon toga sam posetila još doktora, ali niko ne ume da mi kaže zašto se to dešava.
Od simtoma su trenutno najviše prisutni: vrtoglavica, jake glavobolje, peckanje ruku i lica, loša koncentracija i zamagljen vid, neravnoteža.
Ako neko ima neku ideju ili predlog koga bih mogla da posetim- kontaktiram, ili šta bi to uopšte moglo biti, neka napiše.
Hvala!