da li je vreme za paniku?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
da li je vreme za paniku?
ne znam odakle da pocnem... u poslednjih deset dana me boli desna strana glave i to vise lice,oko, ispod oka, u uhu, i to nije bol, vise je neka utrnutost, kao da mi otice samo desna strana glave! povisena temperatura i malaksalost. bila na pregledu kod otorinolaringologa, sve ok. sada sam napipala cvorugu na glavi iza desnog uha. da li je to masno tkivo ili mozda i nesto ozbiljnije?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja mislim, posto sam imao slican problem da bi moglo biti vezano za krvne sudove, ili periferni nerv povezan sa muskulaturom lica. Komplikovano je to sto nije problem ni za kojeg specijalistu, ili bar nisam dovoljno upucen, ali pokusaj sa masazom, cajevima sa antiseptickim dejstvom, vitaminima, lekovima za pospesenje imuniteta. Naravno idi i kod lekara, proveri leukocite, eritrcite... Pokusaj da ublazis stanje...
Srecno i pozdrav
Srecno i pozdrav
odgovor majji
majjo koliko vidim prica se o hepatitisu b a ne mogu da nadjem kratak opis tog sindroma i posledice kojima on vodi
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: odgovor majji
DRAGI napisao:majjo koliko vidim prica se o hepatitisu b a ne mogu da nadjem kratak opis tog sindroma i posledice kojima on vodi
Sve sto mozes da nedjes o hepatitisu C, odnosi se i na B, s'tim sto je B mnogo zarazniji (tj lakse ga je dobiti), jer se prenosi i preko svih telesnih tecnosti (pljuvacke, sekreta, sperme...) a ne samo preko krvi kao sto je slucaj sa C!!!
Pozdrav