Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
molim za neki savet:
imam povremene blage i lake vrtoglavice i retke nesvestice. proverila sam kompletnu krvnu sliku, kao i serumsko gvozdje, srednje uvo.
dali je moguce da su mi simptomi posledica problema sa vratnim prsljenovima?
koliko ja znam, to moze imati veze sa vratnim prsljenom! Naime, vrlo je moguce ako si nekada u svom zivotu imala udes, propadanje kroz lift ili nesto slicno-da je to razlog.. Ja licno bih ti posavetovala da odes i snimis to, ali bolje da sacekas ipak i vidis sta neko od doktora misli...
Moja koleginica je pre par meseci imala slicne probleme i posto joj nista nisu pronasli receno joj je da je problem ili u vratnoj kicmi ili joj je neki virus napao centar za ravnotezu pa ce joj u tom slucaju tegobe trajati najvise 6 nedelja i tako je i bilo.Posle tog perioda vrtoglavice su nestale.
Mozda da uradite color doppler vrata...
Kakav Vam je pritisak?Ja npr.imam nizi pritisak zbog kojeg mi ni nesvestice ni vrtoglavice nisu strane, mada tako je godinama i ja tome ne pridajem neku vaznost.
Pozdrav i sve najbolje.
Hvala Etro,
Pritisak mi je oduvek ok, pa i otkad su nesvestice pocele vise puta sam merila i uvek je bio u redu.
Ovo o vratnim prsljenima sam cula pre neki dan, da mogu da izazovu takve simptome, pa me bas zanimalo ima li smisla da to ispitujem.
Hvala