Vratite nam doktora Ivicu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Vratite nam doktora Ivicu
Evo da vas ovim putem zamolim da nam vratite doktora Ivicu na forum!
Obracam se SVIM ADMINISTRATORIMA ILI UREDNICIMA ovoga foruma!
Molim vas za vas odgovor!
Obracam se SVIM ADMINISTRATORIMA ILI UREDNICIMA ovoga foruma!
Molim vas za vas odgovor!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ivica ce se sigurno vratiti, jednog dana ce svratiti da pogleda forum. kad bude video kakvi su nasi postovi i procenio sitaciju da smo napredovali u ljubaznosti, siguran sam da ce se vratiti. ako bude video istu sliku bojim se da ce sansa za povratak biti tanka...
i ja bih voleo da se vrati, bio je cool, malo temperamentniji ali cuo sam da je privatno "likcina", i da je nekakav sportista...
i ja bih voleo da se vrati, bio je cool, malo temperamentniji ali cuo sam da je privatno "likcina", i da je nekakav sportista...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Posle njegovog dobrovoljnog pomaganja ljudima i truda i vremena koji je ulozio za sve nas izbrisani su mu postovi!
Prema tome administrator je tu i kada bude odgovorio na pitanje zasto je to uradio i dogovorio se sa doktorom do tada doktor se nece vratiti.
Pa u svakom slucaju doktor Ivica je zasluzio obrazlozenje!
Zar je za njih to problem?
Ako je onda ostajem bez komentara!
Pozdrav
Prema tome administrator je tu i kada bude odgovorio na pitanje zasto je to uradio i dogovorio se sa doktorom do tada doktor se nece vratiti.
Pa u svakom slucaju doktor Ivica je zasluzio obrazlozenje!
Zar je za njih to problem?

Ako je onda ostajem bez komentara!
Pozdrav
I ja glasam da se vrati doktor Ivica,pre svega jer je bio uvek korektan,imao strpljenja za nasa nekad i glupa pitanja i davao prave odgovore mnogima od nas.
Ovaj forum gubi smisao ako nema neko strucan da ti odgovori.
Zasto se onda forum i zove doktor?Pa valjda bi i pored iskustva i saveta ljudi koji su prosli kroz slicnu situaciju morao da bude neki strucan saradnik da odgovara na pitanja.
Eno endokrinologija i gastroenterologija zvrlje prazne,imate samo razmene iskustva,pitaju ljudi sta im znace nazivi dijagnoza,sta da ocekuju vezano za lecenje a ko da im odgovori,da nagadjamo mozda?
Imam i ja nesto vezano za svoje zdravlje da pitam,a glupo mi da i postavim pitanje kad necu dobiti pravi-strucan odgovor.
Mislim da dr.Ivica nije zasluzio ovakvo ponasanje.
Ovaj forum gubi smisao ako nema neko strucan da ti odgovori.
Zasto se onda forum i zove doktor?Pa valjda bi i pored iskustva i saveta ljudi koji su prosli kroz slicnu situaciju morao da bude neki strucan saradnik da odgovara na pitanja.
Eno endokrinologija i gastroenterologija zvrlje prazne,imate samo razmene iskustva,pitaju ljudi sta im znace nazivi dijagnoza,sta da ocekuju vezano za lecenje a ko da im odgovori,da nagadjamo mozda?

Imam i ja nesto vezano za svoje zdravlje da pitam,a glupo mi da i postavim pitanje kad necu dobiti pravi-strucan odgovor.
Mislim da dr.Ivica nije zasluzio ovakvo ponasanje.
Svaka vam cast slazem se sa vama!
Sta da vise kazemo kada moderator ignorise moja pitanja,ali dobro sto meni to radi ali zasto doktoru ne odgovori?
Zasto nam ne vrati doktora kada to nije problem?
Samo treba da mu se javi i da obrazlozenje ali to je zaista vidim mnogo i jako mi je zao zbog toga.
Ostaje nam samo da cekamo
Pozdrav
Sta da vise kazemo kada moderator ignorise moja pitanja,ali dobro sto meni to radi ali zasto doktoru ne odgovori?
Zasto nam ne vrati doktora kada to nije problem?
Samo treba da mu se javi i da obrazlozenje ali to je zaista vidim mnogo i jako mi je zao zbog toga.

Ostaje nam samo da cekamo

Pozdrav