VMA bolest

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
the man from earth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 11, 2009 12:57 am

VMA bolest

Post od the man from earth »

pre oko 6 dana sam potpuno zdrav prolazio ulicom koja je odmah iza VMA bolnice u Beogradu , 2 dana posle sam dobio sam jako visoku temperaturu 39,40, groznicu, kasalj.. itd, bolest jos traje, virus je u meni, ali sad je nesto bolje bez vece temperature ..
Pitanje za odgovor, sta predstavlja beli dim, para koja izlazi iz nekoliko specijalnih sahtova u dvoristu iza VMA kod ulicne ograde ? da li je bezbedno da se hoda tom ulicom, da li se tu ispustaju neke virusne zarazne supstance ili sta izlazi kroz taj dim, da li se tu spaljuju virusi.. pa zato dim, da se mozda nuklearno oruzje radioaktivni otpad ne skladisti u katakombama ispod VMA?, je li vojna bolnica mesto lecenje ili dobijanja zaraze, mogao bih da je tuzim. Ali, jos nisam ni bio kod normalnog doktora, jos ubedjujem sebe da je neki manji grip i prehlada u pitanju... pijem cajeve, jedem voce, andole, aspirine, sta jos treba? Ipak na osnovu iskustva.. rekao bih da je neki tezi virus.. kao variola vera, plucna kuga, Sad, ne tvrdim da je vma iskljucivi krivac, postoje mnogi drugi koji su mogli da disajnim putem u mene da ubace zarazu, tog istog dana u busu , jedan starac.. je dihnuo u mene, secam se dobro.. jer sam hteo da reagujem ostro.. ali, rekao sam sebi.. ostavi starog coveka, sad da znam ko mi je preneo ovu bolest, kicmu bi mu izlomio. :roll: Mnogo drugih kandidata postoji naravno, ipak za ovu temu "pitanje i odgovori" cekam da me neko pojasni sta ta para iz sahtova iza VMA sadrzi u sebi. hvala.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: VMA bolest

Post od peniko »

Meni deluje kao sindrom radioaktivnosti od nuklearnog goriva koje se cuva u tajnim skladistima ispod VMA i Radovog stadiona. Mada, moze biti i onaj novi virus koji testiraju i planiraju da puste medju narod kako bi prodavali jos vise bensedina. Moj savet je da odes do lekara opste prakse i trazis testove na ebolu, denga virus i zutu groznicu. Lekari uvek imaju testove i lekove za ove bolesti u fiokama, zbog hitnih slucajeva kao sto je tvoj. Ne gubi vreme!!!! Kada to zavrsis, kada ti bude bolje, kontaktiraj novine i to: Kurir (i to obavezno gospodina Tobica Tobica, on uvek zeli da pomogne), Njuz.net i Trece Oko, posto jedino oni u medijskom mraku (uz Ivonu Zivkovic) u Srbiji hoce da prenesu pravu istinu koju CIA i farmaceutska mafija zele da drze u tajnosti. A beli dim (za koji tvrde da dolazi iz kotlarnice pod izgovorom da je zima, a da bolnica mora da se greje!?) su virusi koji se ispustaju u vazduh da bi se testirali na stanovnistvu i da bi se prodavalo sto vise lekova. Nadam se da nisi udahnuo ovaj dim...
Cogito ergo doleo....
the man from earth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 11, 2009 12:57 am

Post od the man from earth »

8) a te kotlarnice.. cime se podgrevaju.. ljudskim zarazenim telima pandemije o kojoj nema reci u medijima, ili vanzemaljcima malim zelenim koji su zarboljeni negde u pustinjama Libije gde je locirana zvezdana kapije za iskrcavanja iz dimenzije x i zbog cega se vode ratovi tamo, a zahvaljujuci dobrim odnosima Gadafija sa nama, pripala nam je cast da ih sprzimo ovde, pre nego ameri stignu da zloupotrebe njihova tela. Videcu tokom leta kad ne bude grejanja, da li ce taj dim (bojni otrov) i onda izlaziti iz zemlje u. A ja jesam bolestan, to nije za salu, a ne zelim da me lekari bockaju i vade mi krv .. pa cu preskociti odlazak kod njih, ukoliko mi se stanje ne pogorsa. Usput me zanima sta oni rade sa svom tom izvadjenom krvlju.. uvek sam se pitao, gde zavrsava sva ta ljudska krv iz bolnica...
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

hahaha ovo je vrlo zanimljivo... :lol: :lol: :lol: lepo ste me nasmejali sa ovim postovima... :D
imas jedan gorionik i onda tu ubace sve sta im ne treba i sprze...do sada nisam cuo da neko nesto spaljuje ispod zemlje,mada ima onih koji jesu i koji su tamo radili... :roll: :lol: posto ne zelis da se bockas i da ides kod doce onda ovo moze biti vrlo opasno...da nisi mozda prosao pored nekog ko je kasljao pa ti on preneo neke viruscine ili tako nesto?
Korisnikov avatar
Goca 067
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 1:24 pm

Post od Goca 067 »

" Lekari uvek imaju testove i lekove za ove bolesti u fiokama, zbog hitnih slucajeva kao sto je tvoj. Ne gubi vreme!!!! Kada to zavrsis, kada ti bude bolje, kontaktiraj novine i to: Kurir (i to obavezno gospodina Tobica Tobica, on uvek zeli da pomogne), Njuz.net i Trece Oko, posto jedino oni u medijskom mraku (uz Ivonu Zivkovic) u Srbiji hoce da prenesu pravu istinu koju CIA i "...genijalno! :D
pajarista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 1:38 am

Post od pajarista »

gledam diskaveri i u jednoj emisiji vidim da vecina ovih virusa, npr. pticji grip.. stizu sa... -kometama i asteroidima na zemlju! tako da je stvar mnogo ozbiljnija nego sto izgleda. vma je mali patuljk u odnosu na male zelene koji nam salju razne viruse pa gledaju kako se mi borimo sa njima pa onda ugrabe nekog izlecenog amera (molderu i scully ispred nosa!) pa ga proucavaju.... vrlo jednostavno i logicno! a mozda im je vma tajna baza na zemlji, jer neki doktori na vma ne bi umeli da nadju ni svoje d... ni ispred 2-3 ogledala a kamoli male zelene u podrumima... pozzzz
Odgovori