Pitanje za odgovor, sta predstavlja beli dim, para koja izlazi iz nekoliko specijalnih sahtova u dvoristu iza VMA kod ulicne ograde ? da li je bezbedno da se hoda tom ulicom, da li se tu ispustaju neke virusne zarazne supstance ili sta izlazi kroz taj dim, da li se tu spaljuju virusi.. pa zato dim, da se mozda nuklearno oruzje radioaktivni otpad ne skladisti u katakombama ispod VMA?, je li vojna bolnica mesto lecenje ili dobijanja zaraze, mogao bih da je tuzim. Ali, jos nisam ni bio kod normalnog doktora, jos ubedjujem sebe da je neki manji grip i prehlada u pitanju... pijem cajeve, jedem voce, andole, aspirine, sta jos treba? Ipak na osnovu iskustva.. rekao bih da je neki tezi virus.. kao variola vera, plucna kuga, Sad, ne tvrdim da je vma iskljucivi krivac, postoje mnogi drugi koji su mogli da disajnim putem u mene da ubace zarazu, tog istog dana u busu , jedan starac.. je dihnuo u mene, secam se dobro.. jer sam hteo da reagujem ostro.. ali, rekao sam sebi.. ostavi starog coveka, sad da znam ko mi je preneo ovu bolest, kicmu bi mu izlomio.