Vitamini

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
La_carota
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 04, 2012 4:56 am

Vitamini

Post od La_carota »

Zdravo, ja sam jedna vrlo energicna dvadesetcetvorogodisnjakinja, naime radim dva menadzerska posla, u dve razlicite institucije, sto podrazumeva 12 sati rada sa vaznim informacijama, sa administracijom, ljudima, preko 200 poziva dnevno, malo sna, aktivnost u saobracaju, i neredevnu ishranu.. Razmisljam da ukljucim u svakodnevicu i neke vitamine koje bi pospesile moje psihicko i memorijsko ali i fizicko stanje. Razmisljam o Ekomeru, protektinu, memoAktivu, veggieProtu, dodatku vitamina u tabletama kao sto je magnezijum, selen, cink, pa cak i kombinovanju vise navedenih tableta i vitamina.
Vasa preporuka?
Savet oko kombinovanja vitamina, jer kao sto znam da se jedni dobro kombinuju sa drugim, takodje mislim da losa kombinacija moze proizvesti kontraefekat?
Hvala :*
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Vitamini

Post od Cat »

Uz malo sna i neredovnu ishranu nema mnogo vajde od vitamina. Sve što si nabrojala spada u dodatke ishrani, dakle, nešto što se smatra da pospešuje izdržljivost organizma kod većih napora ali u sprezi sa onim što je bazično - san i hrana. Nema magične pilule koja od čoveka može da napravi perpetuum mobile.
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Recimo bgb donna je jako dobar multivitamina a ako imas problema sa imunitetom onda svakako ecomer, fantastican je. Kao i proizvodi od aloe.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

POTPUNO SE SLAZEM SA Cat
Odgovori