Vitamini u obilku kapsula , tableta
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Vitamini u obilku kapsula , tableta
Da li mi neko moze objasniti koje su kondtraindikacije ili promene u organizmu koje mi se mogu desiti pri koriscenju vitamina ili minerala u obliku kapsula i tableta , da li imaju stetno dejstvo na pojedine organe , npr. jetru ? Hvala !
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Vitamini u obilku kapsula , tableta
Све може да буде отров али и лек.
Ако се придржаваш препоручене дозе нема последица ни контраиндикација.
Наравно да не разматрам баналне могућности да се задавиш таблетом или да си алергичан на неки састојак или да те неко удари флашицом од витамина.
Ако се придржаваш препоручене дозе нема последица ни контраиндикација.
Наравно да не разматрам баналне могућности да се задавиш таблетом или да си алергичан на неки састојак или да те неко удари флашицом од витамина.

Hvala puno ! Da li mi mozete preporuciti neke pouzdane firme koje se bave ''proizvodnjom'' minerala ( magnezijuma , cinka , kalcijuma .. ) i vitamina ? Hvala !
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Могу да ти препоручим оно што и сам годинама пијем. То су произвођачи Natrol, Twinlab, Now. Можеш на мом сајту www. aca. rs у здравственим саветима да погледаш шта конкретно пијем.
Иначе, препарате купујем искључиво у продавницама спортске исхране Панспорт, АМГ, Лама. Ови произвођачи се веома ретко могу наћи у апотекама.
Иначе, препарате купујем искључиво у продавницама спортске исхране Панспорт, АМГ, Лама. Ови произвођачи се веома ретко могу наћи у апотекама.