Vitamini za nokte

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 9:51 am

Vitamini za nokte

Post od zuta-bubamara »

Koji vitamini su potrebni za rast noktiju?
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Re: Vitamini za nokte

Post od isidora »

Ja takodje zelim da mi neko kaze sta je dobro za nokte.

Od kad sam se porodila (pre malo vise od godinu dana) imam strahoviti problem sa noktima: lome se, listaju, kidaju, zacepljuju, to je em vrlo ruzno, em uzasno bolno ponekad. Lici mi da mi je opao imunitet i da su se bas istanjili. Probala sam nekakvu kremu "Dikla", nema efekta. Svakodnevnno mazem ruke po nekoliko puta Pantenol kremom, ni to ne pomaze. Ima li neko ideju? :-?

Zdravo se hranim, jedem puno voca i povrca, ne lakiram nokte, ne znam vise sta da radim...
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Vitamini B grupe.
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član

Post od zuta-bubamara »

isidora napisao:Ja takodje zelim da mi neko kaze sta je dobro za nokte.

Od kad sam se porodila (pre malo vise od godinu dana) imam strahoviti problem sa noktima: lome se, listaju, kidaju, zacepljuju, to je em vrlo ruzno, em uzasno bolno ponekad. Lici mi da mi je opao imunitet i da su se bas istanjili. Probala sam nekakvu kremu "Dikla", nema efekta. Svakodnevnno mazem ruke po nekoliko puta Pantenol kremom, ni to ne pomaze. Ima li neko ideju? :-?

Zdravo se hranim, jedem puno voca i povrca, ne lakiram nokte, ne znam vise sta da radim...
Isidora, imam potpuno isti problem kao ti. Pitam se da li je to posledica trudnoce i dojenja, odnosno iscpljenosti organizma posle trudnoce i dojenja.
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član

Post od zuta-bubamara »

Cat napisao:Vitamini B grupe.
Hvala.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Na kvalitet noktiju utice dosta stvari. Nedostatak vitamina B, E. Anemija, problemi sa stitnom zlezdom, disbalans hormona, stres, cigarete. Moze biti jedna stvar, kombinacija vise, ali najcesce kreme, mazalice komercijalnog tipa ne pomazu. Sto se tice vitamina B, neko odreaguje rastom kose i noktiju, neko ne, prilicno individualno.
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član

Post od zuta-bubamara »

dannina napisao:Na kvalitet noktiju utice dosta stvari. Nedostatak vitamina B, E. Anemija, problemi sa stitnom zlezdom, disbalans hormona, stres, cigarete. Moze biti jedna stvar, kombinacija vise, ali najcesce kreme, mazalice komercijalnog tipa ne pomazu. Sto se tice vitamina B, neko odreaguje rastom kose i noktiju, neko ne, prilicno individualno.
Ne pusim. Verovatno je anemija u pitanju.
Odgovori