Vitamini i minerali za sportiste
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 5:19 pm
Vitamini i minerali za sportiste
Koje biste vitamine i minerale preporucili kao dodatke ishrani za povecanje misicne mase i zasto.
Re: Vitamini i minerali za sportiste
За повећање мишићне масе потребни су ти само протеини - уз вежбање, наравно.
Витамини и минерали су потребни за масу осталих процеса у организму и мораш да повећаш њихов унос ако се бавиш физичким или менталним напрезањем. На мом сајту њњњ.аца.рс можеш да погледаш неке препоруке за препарате везане за здравствене проблеме који настају због мањка истих.
Погледај сајт Панспорта. Имаш одличне препарате и стручњаке.

Витамини и минерали су потребни за масу осталих процеса у организму и мораш да повећаш њихов унос ако се бавиш физичким или менталним напрезањем. На мом сајту њњњ.аца.рс можеш да погледаш неке препоруке за препарате везане за здравствене проблеме који настају због мањка истих.
Погледај сајт Панспорта. Имаш одличне препарате и стручњаке.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 5:19 pm
Znam da su najbitniji proteini naravno, i to odmah nakon treninga jer se tad najbrze apsorbuju i tako to..
Ali mislim na mineral tipa Cink koju u dobroj meri utice na proizvodnju testosterona, hormona rasta itd..
Bavim se povecanim fizickim i mentalnim aktivnostima
Planiram da kupim cink, magnezijum, kalcijum, omega 3..
Ali mislim na mineral tipa Cink koju u dobroj meri utice na proizvodnju testosterona, hormona rasta itd..
Bavim se povecanim fizickim i mentalnim aktivnostima
Planiram da kupim cink, magnezijum, kalcijum, omega 3..
Све ти је потребно. Имају одличне мулти-витаминско-минералне препарате. Нарочито је добар нови Натролов препарат.
Не заборави да пијеш довољно чисте воде и да спаваш бар 8 сати.
Не заборави да пијеш довољно чисте воде и да спаваш бар 8 сати.