Visok sam 178cm zelim jos 3cm

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Visok sam 178cm zelim jos 3cm

Post od bajram »

Imam skoro 17godina i zeleo bih jos da narastem barem do 181cm vrlo sam nestrpljiv jer drugi rastu brze od mene i visi su inace :D ovo je moja 100-ta tema kako da porastem al ipak mi odgovorite veoma mi je vazno hvala!!!
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Re: Visok sam 178cm zelim jos 3cm

Post od bajram »

Evo sta je rekao jedan iz nekog foruma:
Ja za godinu dana porastao 1cm, a pošto radim sklekove itd... pomirio sam se sa tim da neću doživjeti taj ''nagli rast''

EH SAD MI RECITE DALI CU JOS RASTI JER JA SAM RADIO SKLEKOVE SA 15IPO SAD IMAM 16IPO A SA 15IPO SAM RADIO SKLEKOVE SVAKOG DANA ZA NEDELJU DANA SAM URADIO OKO 700 SKLEKOVA JER SAM HTEO PLOCICE I TA SRANJA JBG DALI SAM USPORIO RAST??? SAD SAM PRESTAO SA SKLEKOVIMA.
EditaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 31, 2013 4:42 pm

Re: Visok sam 178cm zelim jos 3cm

Post od EditaM »

Prvo i osnovno,tako se ne vezba..svakom organizmu treba odmor..cak i profesionalni sportisti pauziraju bar 1 dan nedeljno,u zavisnosti od sporta..
Primecujem da ti preterujes sa tim rastom,da ne kazem "silujes situaciju"..
Imam 2 predloga za tebe,pocni da treniras kosarku,mozda i uspes da porastes koji centimetar..
I opusti se..u tvom genetskom kodu je sve zapisano,koliko ces porasti,zavisi iskljucivo od genetike..na koga ces nalediti visinu to se nikad ne zna tacno..
Uostalom ako se raste do 25-te god imas dovoljno vremena samo se nemoj opterecivati,jer to onda vodi u neke drge psihoze a jos si mlad..

Srecno i javi da li si uspeo :)
Odgovori