Visok pritisak

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
evabre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 13, 2017 5:15 pm

Visok pritisak

Post od evabre »

Pozdrav.Imam veliki problem sa krvnim pritiskom.Dok ležim pritisak je normalne vrednosti,dok ustanem poveca se na 180/100 i to ne prodje dok ponovo ne legnem.Od terapije pijem vivace,tensek,aspirin 100,i tivoral za stitnu .Molim vas odgovorite dali je to nesto opasno,ne mogu da funkcionišem.Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Visok pritisak

Post od aaaca »

Колики ти је крвни притисак у седећем положају после дужег седења као и у стојећем положају после дужег стајања (бар 10 минута)?
evabre
Novi član
Novi član

Post od evabre »

ne spada mi pritisak ispod 150/95 i u sedecm i u stojecem polozaju,i pored redovne terapije jos pijem dopunsku a od juce i otkucaji srca su 99-kada popijen tensek smiri se za kratko i svaki sledeci napor povecava otkucaje srca.Desi mi se da spavam na ledja i hocu da se okrenem sa strane i probudim se na lupanje srca pri okretu,ali to kratko traje ali nesto nije u redu,osecam se slaba i noge me klecaju ,hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Колико си висока, тешка, колико имаш година и шта и колико пијеш од течности у току дана? У каквом су ти стању леђа, кичма и рамени појас?
evabre
Novi član
Novi član

Post od evabre »

aaaca napisao:Колико си висока, тешка, колико имаш година и шта и колико пијеш од течности у току дана? У каквом су ти стању леђа, кичма и рамени појас?
Visoka sam 188,teska 83kg,imam 53 godina.Pijem jako puno tecnosti,cak i noci se budim da pijem vodu,sokove i takve stvari ne pijem sem smuti sokova,Ledja me jaaako cesto boleu stvari krsta,sa ramenima nemam problema.Ledja me bole po nedelju dana a za to vreme imam i pritisak,kada mi prodju ledja i pritisak i lupanja srca se smanjuju,Cesto mi se desava da imam bolove kao jedna tacka a okolo nista i to na razlicitim mestima i tako mi pocinju problemi :cry:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Још само да ти је неко рекао да кичма бар и теоретски може да буде узрок проблема са срцем и крвним притиском, сама би пронашла решење. Али не, лекарима то не пада на памет јер кога би онда кљукали фармаколошким производима.

Дакле кичма је узрок твојих проблема. Имаш три ствари које треба да радиш. Потребан ти је добар масер бар једном недељно и тако месец-два. Мораш да радиш оне класичне гимнастичке вежбе које си радила у основној школи. И било би добро да купиш Истеки и свакодневно истежеш кичму.

Прочитај на мом сајту http://* теме о кичми, леђима и раменима у здравственим саветима.
Odgovori